Quantcast
Anicorn

Ωδή στο design τα ρολόγια της νέας σειράς της Anicorn, “The Trio of Time”

Η ανεξάρτητη εταιρεία και στούντιο σχεδιασμού Anicorn που εξειδικεύεται στην κατασκευή ρολογιών παρουσίασε τη νέα της σειρά με τίτλο “The Trio of Time“. Πρόκειται για το πρώτο αποτέλεσμα μιας καλλιτεχνικής συνεργασίας, που αποσκοπεί να επικοινωνήσει τις διεθνείς αντιλήψεις γύρω από την ώρα.

To project αυτό θα ακολουθεί τους ιδρυτές της Anicorn στα ταξίδια που πρόκειται να πραγματοποιήσουν σε διάφορες πόλεις, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με διακεκριμένους σχεδιαστές και να δημιουργήσουν νέα ρολόγια. Το κάθε ρολόι θα έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό που θα αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνική άποψη του εκάστοτε σχεδιαστή, σύμφωνα με το πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται το πέρασμα του χρόνου. Αυτές οι δημιουργίες θα λανσάρονται κάθε χρόνο και θα αποτελούν την καμπάνια της εταιρείας Kickstarter.

Η περιπέτεια της σειράς “The Trio of Time” ξεκινά με τους ιδρυτές της Anicorn Joe Kwan και Chris Chan να επισκέπτονται τη Σεούλ, στην Κορέα για να συνεργαστούν με τον σχεδιαστή Jiwoong Jung για τη δημιουργία του ρολογιού “Hidden Time”. Το ρολόι διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δείκτη, ο οποίος με το πέρασμα του χρόνου αποκαλύπτει τους λευκούς αριθμούς στο καντράν του ρολογιού. Οι ώρες που έχουν περάσει εμφανίζονται τότε με σκούρο φόντο πάνω στην επιφάνεια του ρολογιού και εξαφανίζονται αργά καθώς ο δείκτης περιστρέφεται για να επιστρέψει και πάλι στο λευκό χρώμα.

Η Anicorn προσφέρει το unisex ρολόι Hidden Time σε τρεις εκδοχές: μαύρο, ροζ χρυσό και ασημί. Παράλληλα, τα δερμάτινα λουράκια, που είναι προσαρμόσιμα, διατίθενται σε χρώματα midnight, καφέ και λευκό, χρησιμοποιώντας έξυπνα την ιδέα της εταιρείας να εναλλάσσεται το στυλ ανάλογα με την εναλλαγή της ώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη συνεργασία για τη δημιουργία του Hidden Time αλλά και για την αγορά του, επισκεφθείτε τη σελίδα Kickstarter.

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR