Quantcast
Vogue

Ο Raf Simons στηρίζει τον Calvin Klein στη Vogue

Μετά την αποκάλυψη της καμπάνιας Calvin Klein Jean Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, ο Raf Simons επικοινώνησε με τη Vogue για να συζητήσει το παγκοσμίου φήμης brand και τη νέα του συλλογή για τον κατασκευαστή υφασμάτων Kvadrat.

Έχοντας σπουδάσει βιομηχανικό σχέδιο και έχοντας ασχοληθεί με τη δημιουργία επίπλων στο παρελθόν, ο Raf χαρακτηρίζει τη νέα του δουλειά με τον Kvadrat, ως «πολύ ήρεμη».

«Η μόδα είναι τόσο έντονη», αναφέρει ο Raf στη συντάκτρια της Vogue, Madeleine Luckel. «Το έπιπλο ήταν κάτι το οποίο πάντα παρακολουθούσα, αλλά δεν έκανα κάτι ενεργά πάνω σε αυτό. Στη διάρκεια των χρόνων, είχαν προκύψει κάποιες προτάσεις, αλλά σκέφτηκα ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα, διότι ταιριάζει απόλυτα με αυτό που κάνω, με τη μόδα και το πώς επεξεργαζόμαστε τα υφάσματα για τις συλλογές».

Όταν το θέμα πηγαίνει στη δουλειά του για τον Calvin Klein, ο Raf Simons εκφράζεται κάπως φιλοσοφικά. «Νομίζω ότι στον Calvin Klein, το brand υποστηρίζει πιο πολύ την πραγματικότητα», λέει ο Raf. «Θεωρώ ότι είναι πολύ διαφορετικό από τον Dior και ότι ο Dior έχει να κάνει περισσότερο με τη φαντασία. Αλλά το πιο σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η Calvin Klein, ως εταιρεία, έφτασε σε ένα σημείο όπου πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονταν για την υψηλή μόδα, δεν κοιτούσαν πλέον τη μάρκα με αυτόν τον τρόπο. Κι αυτό, γιατί η εταιρεία για πολλά χρόνια είχε εστιάσει στα jeans και στα εσώρουχα. Από τη στιγμή που άνοιξε η επιχείρηση, όλα αυτά τα πράγματα – jeans, εσώρουχα, οικιακά είδη – ήταν εξίσου σημαντικά για τον Calvin. Κι εγώ πραγματικά αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο γιa όλα αυτά, και γι ‘αυτό θεωρώ ότι είναι τελικά τόσο δύσκολο και τόσο ενδιαφέρον.»

Πηγή: VOGUE
Φωτογραφία: Anton Corbijn
More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR