Quantcast
Theron

Atomic Blonde: Ταινία δράσης με την Charlize Theron

Η Charlize Theron δεν ήταν σαφώς ικανοποιημένη, απλά παίζοντας έναν από τα καλύτερους γυναικείους ήρωες δράσης την τελευταία δεκαετία. Έτσι, το 2017 θα πρωταγωνιστεί όχι σε μία, αλλά σε δύο μεγάλες ταινίες δράσης. Υποδύεται έναν high-tech κακοποιό στην ταινία The Fate of the Furious και μια θανατηφόρα δολοφόνο στην ταινία Atomic Blonde, της οποίας το trailer κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή.

Η ταινία Atomic Blonde παρουσιάζει τη Lorraine Broughton, μία πράκτορα της βρετανικής, μυστικής υπηρεσίας που αποστέλλεται στο Βερολίνο για να καταλάβει γιατί σκοτώνονται τόσοι πολλοί κατάσκοποι. Το trailer είναι δυναμικό από την αρχή του κιόλας, αφού ξεκινά με μια τρομερή σκηνή πάλης. Παρουσιάζει επίσης, την πράκτορα Broughton να επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό σύνολο δεξιοτήτων. Επίσης, συνάπτει σχέση με τη Γαλλίδα πράκτορα Sofia Boutella και με τον James McAvoy. Οι John Goodman και Toby Jones ολοκληρώνουν αυτό το μοναδικό καστ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγκρίνουν την Theron στο Atomic Blonde με τον Keanu Reeves στις ταινίες John Wick. Και είναι λογικό, διότι ο σκηνοθέτης του Atomic Blonde, David Leitch, ήταν ένας από τους σκηνοθέτες της πρώτης ταινίας John Wick.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR