Μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπρούκλιν ενδείκνυται για στιγμές ψυχαγωγίας

Κατά το σχεδιασμό του William Vale, ενός νέου ξενοδοχείου στο Μπρούκλιν, το Studio Munge φρόντισε να συμπεριλάβει πολυτελείς πινελιές σε όλο το χώρο. Ένα μέρος στο οποίο έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή, ήταν το μεγάλο μπαλκόνι, που συνδέεται με τη σουίτα Vale Garden Residence.

Το μπαλκόνι περιλαμβάνει ένα υπερυψωμένο καθιστικό με χαρακτηριστικό τοίχο, κατασκευασμένο από ξύλινα πλαίσια και φυτά για να προσθέτει «ζεστασιά» στο χώρο. Το λευκό και γκρι υπαίθριο σαλόνι διαθέτει άνετα καθίσματα, ενώ μοναδικά υπαίθρια φωτιστικά δημιουργούν μια ιδανική ατμόσφαιρα για ψυχαγωγία.

Το μπαλκόνι διαθέτει επίσης ένα υπαίθριο υδρομασάζ, που περιβάλλεται από σκληρό ξύλο και έχει θέα στην πόλη. Μια ενσωματωμένη γλάστρα δίπλα στο τζακούζι δημιουργεί μια πιο φυσική αίσθηση στο χώρο. Κατεβαίνοντας μερικά σκαλοπάτια, μία μακριά, λευκή, υπαίθρια τραπεζαρία έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει ένα μεγάλο πάρτι, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την πανοραμική θέα στην πόλη.

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE