Quantcast

Ευελιξία και μοντέρνο στυλ στα νέα New Balance MADE 1978

Η New Balance κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο μοντέλο MADE 1978, που εμπνέεται από το κλασικό μοντέλο 990 του 1978 – εξ ου και το όνομα. Το συγκεκριμένο sneaker κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Βοστώνης στο Norridgewock και αποτελείται από τα καλύτερα υλικά. Διαθέτει σουέτ και δερμάτινες λεπτομέρειες αλλά και το διακριτικό “Ν” του brand. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι σίγουρα η Vibram® σόλα, που σχολαστικά σχεδιάστηκε και γυαλίστηκε στο εργοστάσιο New Balance Brighton. Στην πραγματικότητα, η σόλα είναι πιο ελαφριά, πιο εύκαμπτη και ακόμη πιο ισχυρή από ό, τι οι προηγούμενες σόλες IMEVA.

«Το MADE 1978 ήταν μια πρόκληση για μας για να δημιουργήσουμε μια νέα, καινοτόμα σιλουέτα, που να προσφέρει πιο μοντέρνο στυλ στον πελάτη μας, που εκτιμά το κράμα της λειτουργικότητας, της μόδας, του αθλητισμού και της δεξιοτεχνίας», υποστήριξε η εταιρεία. «Το MADE 1978 δεν είναι ένα συμβατικό, κλασικό κομμάτι, αλλά η πρώτη σιλουέτα που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την εξελικτική αντίληψή μας, “Style of your Life”. Προσφέρει ευελιξία στο σύγχρονο αναζητητή στυλ».

Τα New Balance MADE 1978 θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 18 Μαρτίου και θα κοστίζουν περίπου 150 δολάρια.

New

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR