Ξενώνας στην Καλιφόρνια συναγωνίζεται ισάξια πολυτελείς κατοικίες

Οι Turnbull Griffin Haesloop Architects σχεδίασαν αυτόν το μικρό ξενώνα στην κορυφή ενός απότομου λόφου στο Mill Valley, της Καλιφόρνια. Η πρόσβαση στον ξενώνα, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα διαφορετικής ηλικίας, επιτυγχάνεται με σκάλες, που κάνουν την αναρρίχηση πιο εύκολη. Στην είσοδό του υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα. Από την άλλη, η επίπεδη στέγη έχει διαφορετικού μεγέθους φεγγίτες, ενώ η χρήση ξύλου πλαισιώνει τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό. Ο ξενώνας διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και κρεβατοκάμαρα. Στο σαλόνι, ένας μεγάλος καναπές σχήματος L παρέχει πολλά καθίσματα και ενεργεί ως διαχωριστικό μεταξύ του χώρου διαβίωσης και της μικρής κουζίνας. Στην κουζίνα, λευκά ντουλάπια και λευκό κεραμικό backsplash έχει απλό και μοντέρνο design. Τέλος, η κρεβατοκάμαρα έχει ένα μεγάλο παράθυρο που προσφέρει θέα αλλά και φυσικό φως στο δωμάτιο.

    

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE