Pool house προσφέρει ιδιωτικές στιγμές και επαφή με τη φύση

Η εταιρεία PAR Arquitectos ανέλαβε να σχεδιάσει αυτό το σύγχρονο pool house δίπλα σε μια ήδη υπάρχουσα πισίνα στο Σαντιάγο της Χιλής. Εμπνευσμένος από πέργκολες, ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει λευκούς, ζωγραφισμένους πυλώνες χάλυβα και δοκάρια από πεύκο Oregon, που στέκονται πάνω σε μια βάση από πέτρα.

Ένα μονοπάτι πίσω από την πισίνα παρέχει πρόσβαση στο pool house. Είναι κατασκευασμένο με το μεγαλύτερο μέρος του χώρου να είναι ανοικτός στα στοιχεία, ενώ η μικρή κουζίνα, το μπάνιο και το κελάρι κρασιών στεγάζονται στον κλειστό χώρο. Στο ένα άκρο του pool house είναι το σαλόνι, με απλούς καναπέδες, τοποθετημένοι έτσι ώστε να έχουν θέα στην πισίνα και στην πίσω αυλή. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται η τραπεζαρία και ο χώρος του bbq. Ένας τοίχος από ξύλινα καλύμματα παρέχει προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά την ίδια στιγμή, επιτρέπει στον ήλιο να φωτίσει το χώρο. Ανάμεσα στο δάπεδο του pool house και στο ξύλινο τέμπλο υπάρχει ένας μικρός κήπος για πιο άμεση επαφή με τη φύση.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE