Quantcast

The APIVITA Experience Store: O πιο… πράσινος και φυσικός προορισμός ομορφιάς στο κέντρο της πόλης

Το The APIVITA Experience Store, ο πιο …πράσινος και φυσικός προορισμός ομορφιάς στο κέντρο της πόλης, αγαπάει τη γνώση και φροντίζει να τη μεταδίδει! Έτσι λοιπόν, συνεχίζει και για το Μάρτιο μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και σεμινάρια! Αυτό το μήνα, ξεκινάει ο κύκλος 6 σεμιναρίων ψηφιακής φωτογραφίας, με Θέμα «Φωτογραφία και φύση στην Πόλη», με τον γνωστό σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά. Με όρεξη για πειραματισμό αλλά και σημασία στη σωστή τεχνική, τα μαθήματα φωτογραφίας θα μυήσουν τους συμμετέχοντες στην τέχνη της ψηφιακής φωτογραφίας και θα τους δώσουν τα εργαλεία για να εξελίξουν το αγαπημένο τους χόμπι. Με τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν έξω και με την έμφαση που δίνεται στην φωτογραφία τοπίου και πόλης, αυτός ο κύκλος σεμιναρίων αποτελεί μία ευκαιρία  για να  ανακαλύψουμε ξανά την Αθήνα, να αναδείξουμε τις κρυφές της γωνιές αλλά και τη φύση που δεν σταματά να μας εκπλήσσει ακόμα και στα πιο αναπάντεχα σημεία.

Ο ολιστικός τρόπος ζωής APIVITA γίνεται πράξη μέσα από τα Holistic Life Seminars με τη Σοφία Κουτσιανά, ενώ  οι «Συζητήσεις της Γης» σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη μας εκπαιδεύουν για έναν πράσινο τρόπο ζωής στην πόλη.  Στα πλαίσια των APIVITA Special Events, ε αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» το Σάββατο 11 Μαρτίου, o συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, θα μας παρουσιάσουν τη δική τους μυθιστορηματική «Νίκη» που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μία από τις θεατρικές παραστάσεις της Χρονιάς!

Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή να ακολουθήσετε τη σελίδα της στο facebook, αφού το πρόγραμμα ενημερώνεται  συνεχώς. Κρατήστε ωστόσο μερικές ημερομηνίες:

Τρίτη 7 Μαρτίου, 18:00-20:00
Φωτογραφία και Φύση – Κύκλος 6 σεμιναρίων φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά
“Beauty is in the eye of the beholder”

Μάθημα 1ο: Φύση και αστικό τοπίο στην σύγχρονη φωτογραφία
Θεματολογία κύκλου: Τεχνική της φωτογραφίας. Φωτογραφία δρόμου. Βασικές τεχνικές για τη νυχτερινή φωτογραφία. Πως εντοπίζουμε ’’ενδιαφέροντα’’ σημεία για φωτογράφηση μέσα στην πόλη. Προβολή, επιλογή και συζήτηση των φωτογραφιών (street photography) των μαθητών για το τέλος του σεμιναρίου και ετοιμασία τους για την mini έκθεση στον χώρο της Apivita.

Κόστος σεμιναρίου 20 € τη φορά. Για προπληρωμή του κύκλου των 6 μαθημάτων θα υπάρχει έκπτωση 20%.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.

Σάββατο 11 Μαρτίου, 12:30-14:30
Η “Νίκη” του Χρήστου Χωμενίδη  στο Τhe APIVITA Experience Store

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έρχονται στο The APIVITA EXPERIENCE STORE για να μας γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την πολυαγαπημένη και πολυβραβευμένη ΝΙΚΗ, σε μία διαφορετική παρουσίαση βιβλίου. Η ΝΙΚΗ αγαπήθηκε αμέσως και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια από τις πιο πολυσυζητημένες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς, στον “Ελληνικό Κόσμο”. Ο συγγραφέας και η “ηρωίδα” του θα μας μιλήσουν για τη δική τους ΝΙΚΗ. Για την εσωτερική της δύναμη και την θέλησή της για ζωή!

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τρίτη 14 Μαρτίου, 18:00-20:00
Φωτογραφία και Φύση – Κύκλος 6 σεμιναρίων φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά
“Beauty is in the eye of the beholder”

Μάθημα 2ο: Τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας
Συμμετοχή 20 €
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.

Πέμπτη 16 Μαρτίου, 18:30-20:30
Οι Συζητήσεις τη Γης Με την Οργάνωση Γη: Η Βιοποικιλότητα στο… Ντουλάπι!
Εισηγητής Επαμεινώνδας Ευεργέτης, διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μια παρουσίαση για την έννοια, την παρουσία αλλά και τη σημασία της βιοποικιλότητας στην αστική καθημερινότητα του 21ου αιώνα. Ελάτε να συζητήσουμε και να διαπιστώσουμε μαζί πως η βιοποικιλότητα μας προμηθεύει τον αέρα που αναπνέουμε, το φαγητό που τρώμε, τα ποτά που πίνουμε, τα ρούχα που φοράμε, αλλά και να ανακαλύψουμε από τι κινδυνεύει. Μαζί επίσης θα ανακαλύψουμε πως συνδέεται ένα χειμερινό θέρετρο της Ιαπωνίας με τα ελληνιστικά φαρμακευτικά χειρόγραφα, και θα προσδιορίσουμε ίσως την μοναδική ελληνική τράπεζα με υπερεπάρκεια κεφαλαίων, χωρίς “κόκκινα” δάνεια, αλλά και με μισό μόνο κατάστημα…

Σάββατο 18 Μαρτίου, 11:00-13:00
Ηοlistic Life Seminars με τη Σοφία Κουτσιανά
«Intensive Self Care – Αγαπάω τον εαυτό μου!»

Η Σοφία Κουτσιανά, Holistic Life Coach, θα μας μυήσει μέσα από μία σειρά μηνιαίων σεμιναρίων σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αυτό το Σάββατο, το θέμα μας είναι η αγάπη και φροντίδα προς τον εαυτό μας. Δημιουργούμε ένα πλάνο ατομικής φροντίδας, ενισχύουμε τον εαυτό μας και πάνω από όλα μαθαίνουμε να τον αγαπάμε- είναι το κλειδί για την ευτυχία μας!

Το  πρωτότυπο και σπονδυλωτό δίωρο σεμινάριο περιλαμβάνει ομιλία, ασκήσεις αναπνοών και μέθοδο διαλογισμού irest -Yoga nidra, που συνδυάζονται με έναν καινοτόμο τρόπο.
Συμμετοχή 20 €
Περιορισμένος αριθμός  θέσεων, απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2103640560

Τρίτη 21 Μαρτίου, 18:00-20:00
Φωτογραφία και Φύση – Κύκλος 6 σεμιναρίων φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά
“Beauty is in the eye of the beholder”

Μάθημα 3ο: Φωτογραφία δρόμου
Συμμετοχή 20 €

Τρίτη 28 Μαρτίου, 18:00-20:00
Φωτογραφία και Φύση – Κύκλος 6 σεμιναρίων φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά
“Beauty is in the eye of the beholder”

Μάθημα 4ο: Βασικές τεχνικές για τη νυχτερινή φωτογραφία.
Συμμετοχή 20 €
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.


The APIVITA Experience Store
Σόλωνος 6, Κολωνάκι
Τηλέφωνο: 2103640560
Email: experience_store@apivita.com

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR