Ριζική ανανέωση κατοικίας στο Βανκούβερ από ξύλο καρυδιάς και μάρμαρο

To στούντιο Scott Posno Design ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση αυτής της σύγχρονης κατοικίας στο Βανκούβερ του Καναδά, για ένα ζευγάρι που ήθελε να αναζωογονήσει την οικογενειακή του κατοικία. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν ξύλο Douglas Fir για να περιβάλλουν την μπροστινή πόρτα, την κόγχη της εισόδου και τη σοφίτα.

Στο εσωτερικό, μεγάλα παράθυρα και ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων επιτρέπουν την είσοδο του φυσικού φωτός στο σπίτι. Το σαλόνι διαθέτει ένα ενσωματωμένο τζάκι, ράφια και ντουλάπια. Στην τραπεζαρία ξεχωρίζουν τα γλυπτικά φώτα, τα οποία κρέμονται από το ταβάνι, ενώ τα ενσωματωμένα ντουλάπια καρυδιάς προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Στην κουζίνα, χρησιμοποιήθηκε επίσης ξύλο καρυδιάς, που έρχεται σε αντίθεση με τους φωτεινούς πάγκους και το backsplash. Στον επάνω όροφο του σπιτιού βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. Τέλος, μια απλή παλέτα που περιλαμβάνει λευκό μάρμαρο Carrara προσδίδει μια μινιμαλιστική αίσθηση στα μπάνια.

  

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE