Quantcast
TOMMYLAND

Tommyland: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το making of

Ο Tommy Hilfiger αποκάλυψε την TommyXGigi συλλογή για την Άνοιξη 2017, σε συνεργασία με την Gigi Hadid. Μια συλλογή που προέκυψε από τη δεύτερη συνεργασία του σχεδιαστή με την Αμερικανίδα supermodel.

Στο εντυπωσιακό “TOMMYLAND”, ο Tommy Hilfiger παρουσίασε τη 2η capsule συλλογή TommyXGigi, η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τον Tommy Hilfiger και τη Gigi Hadid – την παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν και οι προτάσεις του Tommy για τη γυναίκεια Hilfiger Collection συλλογή.

Η πρώτη αποτύπωση της πρωτοβουλίας της μάρκας “see now, buy now” με το μοντέλο Gigi Hadid, έγινε την περασμένη χρονιά με τον Tommy Pier. Ωστόσο φέτος, το show ήταν ακόμη μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό, με τα ονόματα που περπάτησαν στην πασαρέλα, να δίνουν μια κοσμοπολίτικη αίσθηση, που δεν είχε ξαναδεί το Venice Beach του Los Angeles. Εκτός από το runway όμως, στο “Tommyland” υπήρχαν pop-up καταστήματα, ποδήλατα, πατίνια, τρόφιμα και ποτά, όλα σε μια street style ατμόσφαιρα. Δημιουργήθηκε με λίγα λόγια, ο τέλειος συνδυασμός της αστικής κουλτούρας του ’90 με τις σύγχρονες επιρροές, στοιχεία που η Tommy Hilfiger έχει αποδείξει ότι αγαπά.

Μάλιστα για την Άνοιξη 2017, ο Tommy και η Gigi πόνταραν στη σοσιαλμιντιακή αλληλεπίδραση, έχοντας μεγάλη απήχηση. Κάλεσαν λοιπόν τους καταναλωτές να λάβουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού με την πρωτοβουλία “❤ to be Part”, και από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου 2016, κλήθηκαν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους στυλ μέσω των social media. Τα τέσσερα πιο δημοφιλή σχέδια της συλλογής – ένα bomber jacket, ένα hoodie, ένα polo μπλουζάκι and ένα τζιν παντελόνι- εμπλουτίστηκαν με patchwork badges με επιρροές από τους Naomi Davis (The Rockstar Diaries), Camille Charrière (Over the Rainbow) και Eleanor Calder (The Trend Pear) και συμπεριλαμβάνονται στο TOMMYNOW fashion show.

Γενικότερα, η συλλογή TommyXGigi διαθέτει γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου. Το look γιορτάζει το μοναδικό μοντέρνο στυλ της Hadid, συνδυασμένο με την κληρονομιά του “classic American cool” του Hilfiger. Εμπνευσμένο από το «καλοκαίρι της αγάπης» (summer of love), η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2017 εντάσσει ένα twist της Δυτικής Ακτής στις ρίζες της Ανατολικής Ακτής του brand. Κλείνοντας το μάτι στον χαλαρό τρόπο ζωής της παραλίας, η συλλογή γιορτάζει την Καλιφόρνια, με κονκάρδες και patches εμπνευσμένα από την ηλιόλουστη Πολιτεία. Ρίγες ράγκμπι, τζιν και χαλαρά look γιορτάσουν την ηρεμία και την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας, ενώ τα χαρακτηριστικά χρώματα του Tommy Hilfiger, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε συνυπάρχουν σε όλη τη συλλογή ως μια ωδή στην κληρονομιά της μάρκας.

Οι fans καλούνται να ακολουθήσουν τις εξελίξεις γύρω από την TommyXGigi συλλογή, το TOMMYNOW runway show στο tommy.com και στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyXGigi και το @TommyHilfiger.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2017.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR