Quantcast
petra

Petra: Νέες, φαρμακευτικές καραμέλες από κάνναβη

Η Petra είναι η νεότερη προσφορά της Kiva Confections, μιας εταιρείας με τρόφιμα κάνναβης, που δημιούργησε το όνομά της φτιάχνοντας ακριβή, φαρμακευτική σοκολάτα. Γι’ αυτή τη σειρά από καραμέλες μικρών δόσεων κάνναβης, η εταιρεία επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα προϊόν, το οποίο να ήταν σύμφωνο με την επωνυμία των υφιστάμενων προϊόντων τους, αλλά και με το μοναδικό χαρακτήρα.

Ο δημιουργός Christopher Simmons σχεδίασε τα πάντα για αυτό το προϊόν: από το λογότυπο, το πακέτο συσκευασίας μέχρι την κοπή του. Τα χρώματα της κάθε συσκευασίας εκφράζουν τις γεύσεις της: δροσερό μπλε για τον  ευκάλυπτο, απαλό πράσινο για τη μαροκινή μέντα, κλπ (οι άλλες δύο γεύσεις που απεικονίζονται δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα). Τα σχέδια προέρχονται από τις χώρες όπου αυτές οι γεύσεις είναι γνώριμες. Είναι ένα απλό, παιχνιδιάρικο, με νόημα, και απείρως επεκτεινόμενο σύστημα.

Ο σχεδιασμός για τη βιομηχανία κάνναβης είναι ένας εξειδικευμένος τομέας. Οι κανονισμοί είναι αυστηροί με κάθε δικαιοδοσία, αλλά διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από πολιτεία σε πολιτεία. Εκτός από τις κανονιστικές υποχρεώσεις, η εταιρεία (και ο πελάτης) τοποθετούν μια υψηλή τιμή ασφάλειας και διαφάνειας. Είναι σημαντικό ότι τόσο το πακέτο, όσο και το προϊόν αναγνωρίζονται σαφώς ως κάνναβη. Είναι εξίσου σημαντικό ότι το πακέτο πρέπει να σφραγίζεται με ασφάλεια στην αγορά, ενώ παραμένει κομψό και ελκυστικό σε ένα ώριμο κοινό.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR