Αμνησία στον Έρωτα 2: Η Εξέγερση των Κλώνων

Καλώς ήρθατε στο sequel της «Αμνησίας του Έρωτα».

Η ζωή μου όλη μια επαναλαμβανόμενη ιστορία χωρίς τέλος. 21 χιλιάδες χρόνια μετά ανθρώπων, κι ενώ όλη η γη έχει πληγεί από την Αμνησία στον έρωτα, οι άνθρωποι αρχίζουν να χάνονται ο ένας μετά τον άλλον. Η Αλιάμνα και ο Ασμίν, οι βασιλιάδες του μέλλοντος, παίρνουν υλικό DNA από τρία διάσημα ζευγάρια: Ρωμαίο & Ιουλιέτα, Μέριλιν & Κένεντι, Ένα & Δύο.

Μέχρι το φεγγάρι να γίνει κόκκινο προσπαθούν να τους κάνουν να ερωτευθούν ώστε να αναπαραχθεί η ανθρωπότητα από την αρχή και να ξαναγεννηθεί ο έρωτας. Όμως τίποτα δεν πάει καλά, διότι οι κλώνοι βγαίνουν όλοι ελαττωματικοί. Και τώρα, 21 χιλιάδες χρόνια μετά κλώνων, γίνεται εξέγερση και οι κλώνοι που τόσο αγάπησα θέλουν να με εξουσιάσουν. Ο Άρης και η Αφροδίτη με μισούν και θέλουν να αφανίσουν τη γη από το σύμπαν. Η ίδια μου η αδερφή θέλει να πεθάνω. Αγάπη, τι είναι αγάπη; Όλα είναι σκοτάδι και άπατη.

Μια sci-fi υστερική κωμωδία του Χρήστου Ράντου που βλέπει τον έρωτα με μια σκληρή ματιά και τον παρουσιάζει έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα. Χωρίς ταμπού, χωρίς φραγμούς, ένας έρωτας που σου ξεριζώνει την καρδιά λίγο λίγο. Ο έρωτας δεν είναι γαλήνιος, είναι ένας αιώνιος πόλεμος κυριαρχίας του εγώ μας.

Τι είναι ο έρωτας για σένα;

Πρωταγωνιστούν: Ντιάνα Φραγκιά, Άρης Βέβης, Γιώργος Δεμελίδης, Nάνσυ Παπαγεωργίου, Ντόρις Θεοδωρίδη, Παντελής Δημόπουλος, Φενια Σταυρου, Αντρέας Γιαννακούλας, Aphrodite HGW, Χρήστος Ράντου.

Κείμενο / Σκηνοθεσία: Χρήστος Ράντου

Σκηνικά / Κοστούμια: AVENEW

Επιμέλεια αφίσας / Φωτογραφία: Αλέξανδρος Βαρελίδης

Παραστάσεις: 12, 19, 26 Φεβρουαρίου και 3, 10, 17, 24, 31 Μαρτίου. Η παράσταση ξεκινά στις 21:21.

Θέατρο: Χώρος Τέχνης 14η μέρα, Καλλιρρόης 10, Αθήνα 11743 (στάση μετρό Ακρόπολη, στάση τραμ Λεωφόρος Βουλιαγμένης)

Τηλ. Επικοινωνίας: 6959363222

Facebook Page: Αμνησία στον Έρωτα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE