Quantcast
Gigi

Η Gigi Hadid αποκτά τη δική της κούκλα Barbie

Προς τιμήν της δεύτερης capsule συλλογής της Gigi Hadid σε συνεργασία με την Tommy Hilfiger, το μοντέλο απέκτησε τη δική του κούκλα Barbie. Η μάρκα Mattel – στην οποία και ανήκει η Barbie – δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη συγκεκριμένη κούκλα με τη mini Gigi να βγάζει selfie, ντυμένη με τα χαρακτηριστικά χρωματιστά πουκάμισα της Tommy Hilfiger από τα 90s.

https://www.instagram.com/p/BQOd6LojvC6/

Σε άλλα νέα, η Tommy Hilfiger αποφάσισε να μετακινήσει το ντεμπούτο της collection στο Λος Άντζελες και στην παραλία Venice. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που η Tommy επιλέγει να πραγματοποιήσει show της εκτός της Νέας Υόρκης. Το περασμένο φθινόπωρο, η πρώτη κυκλοφορία της συλλογής Tommy x Gigi έγινε στο Pier 16 της Νέας Υόρκης, σε κλίμα ξέφρενου καρναβαλιού. Με βάση την επιτυχία του περασμένου show, η Tommy αναμένει να φέρει αυτή τη φορά ένα αντίστοιχο θέαμα στην παραλία Venice. Σε ένα δελτίο τύπου, το brand δήλωσε, «Η casual, δροσερή και κομψή εμφάνιση που κυριαρχεί στον κόσμο της μόδας αυτή τη σεζόν γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στο L.A. Ήξερα ότι αυτό το show θα δίνει μια αίσθηση σαν να βρίσκεται κανείς στο σπίτι του στην παραλία Venice».

Η εταιρεία της Mattel έκανε παρόμοιο promo για την πρώτη συλλογή Tommy x Gigi τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, η Barbie πόζαρε με looks από τη συλλογή, που κατασκευάστηκαν ειδικά για την pop-up απομίμηση του σημείου όπου πραγματοποιήθηκε το show. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μια Hadid παίρνει τη μορφή κούκλας, αφού εκείνη και η αδερφή της, Bella είχαν αποκτήσει τη δική τους κούκλα Barbie το Δεκέμβριο, για το fashion show του brand Victoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/BQOlaLUjjoV/

Η συλλογή Tommy x Gigi για την Άνοιξη του 2017 βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR