Quantcast
αναρριχώμενα φυτά

6 διαφορετικοί τρόποι τοποθέτησης αναρριχώμενων φυτών σε εσωτερικούς χώρους

Τα αναρριχώμενα φυτά ανήκουν στην κατηγορία των φυτών, που με λίγη φροντίδα μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να φέρουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο. Παρακάτω ακολουθούν 6 τρόποι, με τους οποίους τα αναρριχώμενα φυτά μπορούν να στολίσουν έναν εσωτερικό χώρο.

Μια εξάγωνη κατασκευή στον τοίχο σχεδιασμένη να προσθέτει ένα γεωμετρικό στοιχείο στο εσωτερικό του χώρου, παρέχει παράλληλα το ιδανικό πλαίσιο για να αναρριχηθεί το φυτό.

Διατηρώντας τη λειτουργικότητα του γραφείου, ένα έπιπλο με μεταλλικά πόδια μπορεί να επιτρέψει στο φυτό να αναπτυχθεί χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Γλάστρες ψηλά στη γωνία του δωματίου, όχι μόνο δεν καταλαμβάνουν χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού αλλά προσθέτουν μια χρωματιστή πινελιά στο δωμάτιο.

Στην ίδια λογική της τοποθέτησης του φυτού στον τοίχο, μια ξύλινη κατασκευή για να κρεμαστούν οι γλάστρες δημιουργεί το τέλειο σημείο για την τοποθέτηση του φυτού.

Ένα ράφι μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά για την τοποθέτηση του φυτού, προσθέτοντας χρώμα στο χώρο σας και διατηρώντας μια μίνιμαλ εμφάνιση.

Το μπάνιο είναι ένας πολύ καλός χώρος για να τοποθετηθεί ένα αναρριχώμενο φυτό, αφού η υγρασία από το ντους βοηθά στη διατήρηση του φυτού.

Πηγή: contemporist

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR