Quantcast
πένα

Μια μίνιμαλ πένα προσφέρει τη μέγιστη έκφραση

Η πένα Piuma μοιάζει με μία χωρο-σφαίρα γεμισμένη με μελάνι. Είναι τόσο καλά σχεδιασμένη, ώστε ο σχεδιασμός της δεν είναι πια εμφανής. Το μόνο που βλέπει κανείς, είναι ένα ποιοτικό προϊόν, που είναι άμεσα επιθυμητό.

Η Piuma διατηρεί το minimal στυλ του σχεδιασμού της σε μια ποικιλία από υλικά, βάρη και πάχος μύτης, δίνοντάς σας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε μία κλασική πένα από ορείχαλκο ή αν ζητάτε κάτι προοδευτικό, διαλέξτε μία πένα σε μαύρο ματ αλουμίνιο. Ωστόσο, εάν θέλετε μία πένα για μια ζωή, σας προτείνουμε να επιλέξετε μία πένα τιτανίου, που είναι σχεδόν άφθαρτη και εξίσου ελαφριά.

Ακριβώς όπως και τα σώματα, η Piuma μοιάζει πάρα πολύ με διάφορες άλλες πένες. Οι γυαλισμένες πένες από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρουν ένα κλασικό στυλ, ενώ η μαύρη επίστρωση από ανοξείδωτο χάλυβα ταιριάζει άψογα με τη ματ μαύρη πένα. Όλες οι πένες είναι γερμανικής κατασκευής και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μεταξύ Extra Fine, Medium και Bold πένες. Το στυλ της πένας Piuma στηρίζει οποιαδήποτε δήλωσή σας. Η minimal αισθητική την κάνει να φαίνεται όμορφη μέσα στην τσέπη σας, στο γραφείο σας ενώ είναι μια απόλυτη απόλαυση να παίζετε με την πένα ανάμεσα στα δάχτυλά σας! Φυσικά, δε θα περιμένατε τίποτα λιγότερο από τη δημιουργό της πένας Piuma, την ENSSO, μια εταιρεία που έχει εξασφαλίσει το Red Dot Award, ένα βραβείο καλού Design και ένα βραβείο ICFF σε μόλις 3 χρόνια από την ίδρυσή της, το 2014.

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR