Η Stella McCartney εγκαινιάζει την συλλογή adidas Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

Μετά το ντεμπούτο της πρώτης σειράς ανδρικών ρούχων Stella McCartney, η διάσημη σχεδιάστρια επιστρέφει το 2017 δυναμικά με τη συλλογή της SS17 σε συνεργασία με την adidas. Εμπνευσμένη για ακόμη μια φορά από την έννοια της κατάργησης των σύγχρονων κανόνων ως γυναίκα αθλήτρια, η Karlie Kloss (το πρόσωπο της συλλογής McCartney για τον Ιούλιο) αυτή τη φορά συνοδεύεται από την sprint specialist στα 100 και 200 μέτρα, Octavious Freeman και την επαγγελματία yogi, Chelsey Korus, προκειμένου να ηγηθεί της καμπάνιας.

Η καμπάνια για τη συλλογή adidas by Stella McCartney Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 αποσκοπεί στο να εμπνεύσει τις σημερινές γυναίκες να είναι ανοιχτές σε προκλήσεις, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. «Θέλαμε να γιορτάσουμε την απίστευτη ενέργειά τους, που εκδηλώνεται μέσα από την κίνηση και τη δημιουργικότητα, καθώς και τον εξαιρετικά δυναμικό τρόπο ζωής που οι Karlie, Octavious και Chelsey πρεσβεύουν. Αυτές οι τρεις γυναίκες δείχνουν ότι αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα», λέει η Stella McCartney. Η συλλογή SS17 θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο και μετά στο κατάστημα adidas by Stella McCartney στο Fulham Road του Λονδίνου, στο Lincoln Road και Aventura Mall του Μαϊάμι, καθώς και στα γυναικεία καταστήματα adidas.

  1. […] στο sneaker Ultra Boost X της adidas, σχεδιασμένο από τη Stella McCartney λάνσαρε ο πολυτελής οίκος αθλητικών […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE