Quantcast
Olivier

Ο Olivier Rousting σχεδιάζει γραμματόσημα για τα γαλλικά ταχυδρομεία

Ο Olivier Rousteing θα πραγματοποιήσει μία διαφορετική συνεργασία στη σχεδιαστική του πορεία. Πρόκειται για τα γαλλικά ταχυδρομεία που επέλεξαν το σχεδιαστή του Balmain, με σκοπό να σχεδιάσει την ετήσια συλλογή από γραμματόσημα σε σχήμα καρδιάς. Μάλιστα η κυκλοφορία της συγκεκριμένης σειράς έχει προγραμματιστεί να γίνει λίγο πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για ευνόητους λόγους.

Τα σχέδιά του συμπεριλαμβάνουν μπαρόκ, αρχιτεκτονικά μοτίβα σε παστέλ φόντο με ρίγες και διαμάντια σε μαύρο και άσπρο. Οι ορχιδέες που απεικονίζονται είναι σε χρωματισμούς του πορτοκαλί, του κίτρινου και του φούξια.

Η έκδοση γραμματοσήμων για το 2017 είναι μια αντανάκλαση της παρακμιακής αισθητικής του Rousteing, την οποία και έχει δημιουργήσει για τον Balmain. Μάλιστα χρησιμοποιεί στοιχεία από την ανοιξιάτικη ready-to-wear συλλογή γυναικείων ρούχων του οίκου. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει looks με άσπρες και μαύρες ρίγες, με γυριστές δαντέλες, καθώς και με ζωντανά αρχιτεκτονικά μοτίβα σε απαλό παστέλ.

Τα γραμματόσημα του Balmain θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Ιανουαρίου στα γαλλικά ταχυδρομεία αλλά και online.

Πηγή: WWD

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR