Quantcast
δωμάτια

8 δωμάτια ξενοδοχείων που μεγιστοποιούν το μικρό χώρο τους

Για το μέσο ταξιδιώτη, τα δωμάτια του ξενοδοχείου δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλα, εφόσον περιλαμβάνουν τα απαραίτητα, δηλαδή συνήθως ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο. Παρακάτω, 8 μικροσκοπικά δωμάτια ξενοδοχείου εκμεταλλεύονται κάθε σπιθαμή του χώρου τους, δημιουργώντας άνετα, λειτουργικά δωμάτια που προσφέρουν σχεδιαστικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μικρό σπίτι.

Στο Tama Hotel, ένα υπερυψωμένο κρεβάτι αφήνει χώρο από κάτω για έναν καναπέ, ενώ ένα γραφείο που διπλώνει, δημιουργεί ένα χώρο εργασίας που είναι στο σωστό μέγεθος, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την πρακτικότητα.

Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, αυτό το δωμάτιο στο Michelberger Hotel μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Διαθέτει γραφείο, μπάνιο, νεροχύτη και έναν πάγκο που επίσης θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα δεύτερο γραφείο, αν είναι απαραίτητο.

Χτίζοντας το κρεβάτι δεξιά στον τοίχο σε αυτό το μικρό δωμάτιο του Ario Hotel δημιουργείται ένας ξεχωριστός χώρος ύπνου που κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται το χώρο λίγο πιο ευρύχωρο. Μέρος αποθήκευσης υπάρχει κάτω από το κρεβάτι με εύκολη πρόσβαση.

Η απλή μοντέρνα διακόσμηση βοηθά αυτά τα μικροσκοπικά δωμάτια του Yotel να φαίνονται περισσότερο ευρύχωρα. Κουρτίνες χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικό ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, κάνοντας το χώρο πιο άνετο. Ο μακρύς καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι κάνει το χώρο μεγαλύτερο και πιο ανοιχτό.

Το κρεβάτι του Dean Hotel μετατρέπεται σε καναπέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στο δωμάτιο υπάρχει ένα γραφείο και ένα πλήρως εφοδιασμένο μίνι ψυγείο.

Αυτά τα απλά δωμάτια του Οkko Hotel χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και οργάνωση. Μια κυρτή δομή κρύβει το μπάνιο και προσθέτει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στο δωμάτιο.

Πολυλειτουργικά έπιπλα και στο Tribute Hotel, με το κρεβάτι να γίνεται καναπές και ένα παγκάκι με αποθηκευτικό χώρο από κάτω.

Πολλά στοιχεία από ξύλο σε αυτά τα δωμάτια του ξενοδοχείου Longman & Eagle και η χρήση ζεστών χρώματα, κάνουν τα δωμάτια να αισθάνονται άνετα και φιλόξενα. Διαθέτουν επίσης, μεγάλα παράθυρα και ψηλά ταβάνια ώστε να μπαίνει το φυσικό φως.

Πηγή: contemporist

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR