CAMPARI RED BOOK OF STYLE: Ο απόλυτος οδηγός στυλ

Η αυθεντική υπόσταση και οι αμέτρητες πλευρές του στυλ αναδεύονται αρμονικά στο πιο ιδιαίτερο “cocktail” του στυλ.

Το CAMPARI RED BOOK OF STYLE είναι εδώ για σένα και αποκαλύπτει όλες τις πτυχές του πιο κομψού και διαχρονικού στυλ. Ο απόλυτος στυλιστικός οδηγός, η αυθεντική του υπόσταση και οι αμέτρητες πλευρές του ενδυματολογικού κώδικα.

«Ξεφυλλίζοντας» ηλεκτρονικά τις σελίδες του κόκκινου βιβλίου στη νέα πλατφόρμα www.campariredbookofstyle.gr θα αντιληφθείς πως το κάθε στυλ ενέχει μια μοναδικότητα που δεν γίνεται να αντιγραφεί. Δεν παύει όμως να συνθέτει έναν γοητευτικότατο κόσμο, που ελκύει την προσοχή σε κάθε περίπτωση.

Στο www.campariredbookofstyle.gr θα ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές της μόδας και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, προκειμένου να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη άποψη. Μαθήματα στυλ και δυνατές δόσεις πολυτέλειας σε όλη του την έκταση, υπογραμμίζουν τη σημασία της έννοιας του στυλ. Διότι πρόκειται για έννοια, για μία ενέργεια και μία αύρα ξεχωριστή σε κάθε άτομο. Μπαίνοντας θα καταλάβεις αμέσως πως πρόκειται για μία νοητή μεταφορά σε μια άλλη εποχή, κάνοντας μια μικρή αναδρομή σε περιόδους – ορόσημα.

Κεφάλαιο πρώτο ή αλλιώς CHAPTER 1. Με τον απόλυτο τίτλο “FASHION” ξεκινά το ταξίδι στο χώρο του στυλ. Έχοντας πάντα τη συντροφιά του CAMPARI & TONIC, η μόδα συναντά τη διασκέδαση στον πιο τέλειο συνδυασμό απλότητας φέροντας όμως ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στα πλήρως εμπεριστατωμένα άρθρα του αυτού του μοναδικού οδηγού για το στυλ, θα βρείτε 10 από τα πιο σημαντικά FASHION STORIES.

Στο μεταίχμιο γυναικείου και ανδρικού στυλ, 7 άρθρα σχετικά με θέματα – κλειδιά της μόδας και του στυλ περιπλέκουν τον κινηματογράφο, την ιστορία του vintage και των αξεσουάρ αλλά και μυστικά για το dresscode σε ένα “cocktail” που μας προσφέρεται με την πιο έντονη «επίγευση» στο στυλ μας. Πιο συγκεκριμένα, το στυλ παρομοιάζεται με ένα ιδιαίτερο cocktail, όπως είναι το CAMPARI & TONIC, που εμπεριέχει μεμονωμένα κομμάτια, τα οποία και το ανάγουν στον πιο τέλειο συνδυασμό.

Και επειδή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ανδρικό στυλ από το απόλυτο στυλιστικό εγχειρίδιο, το CAMPARI RED BOOK OF STYLE φρόντισε και για το ανδρικό κοινό. Επιμένοντας στην ουσία, το βιβλίο συγκεντρώνει συμβουλές για το σύγχρονο ανδρικό στυλ με δύο στοχευμένα άρθρα. Από τη μία, στο στόχαστρο μπαίνει το άνετο αλλά παράλληλα κομψό στυλ που κάθε άνδρας έχει ανάγκη στην καθημερινότητά του, γεγονός που πλέον έχει αναχθεί σε trend ακόμη και στους πολυτελείς οίκους μόδας. Από την άλλη πλευρά, στοχεύοντας σε μια πιο επιμορφωτική πλευρά της μόδας, δώδεκα αποφθέγματα για το ανδρικό στυλ, από τους απόλυτους connoisseurs της κομψότητας, παραδίδουν εντατικά μαθήματα καλαισθησίας. Απολαύστε τα μαζί με ένα Campari & Tonic και υιοθετήστε τα για να εντυπωσιάσετε.

Πρωταγωνιστής στο κόκκινο βιβλίο είναι ο «μάγος» του tailoring, ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου. Όντας ο FASHION AMBASSADOR του εγχειρήματος, ο σχεδιαστής μιλάει για τη δημιουργία του, για την ουσία του αληθινού στυλ όπως επίσης και για τα στοιχεία που τον συνδέουν με το CAMPARI. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει για το CAMPARI RED BOOK OF STYLE: «Μοντέρνες προτάσεις, από έναν μοντέρνο οδηγό για το στυλ. Όλα εκείνα που θα ανανεώσουν και θα φρεσκάρουν την εικόνα μας όπως ενδιαφέρουσες ιστορίες, unexpected άρθρα αλλά και συμβουλές μόδας και στυλ».

Η μόδα είναι η αντανάκλαση της στιγμής που ζούμε. Την ακολουθείς, τη δημιουργείς αλλά πάνω απ’ όλα τη ζεις. Είναι απρόβλεπτη, συναρπαστική, απελευθερωτική. Ανακάλυψε τη στο πρώτο, κατακόκκινο κεφάλαιο του CAMPARI RED BOOK OF STYLE.

Περιηγήσου και εσύ στο website ww.campariredbookofstyle.gr και θα ανακαλύψεις περισσότερα.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Φένια Ζάννη

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE