Η πρώτη «κατακόκκινη» γεύση από το CAMPARI RED BOOK OF STYLE

Με την «έντονη» προσωπικότητά του, το Campari καινοτομεί και δημιουργεί κάτι καινούργιο, κάτι που σίγουρα θα χαρακτηριστεί διαχρονικό και αναλλοίωτο.

Μιλάνο, μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις της μόδας. Μία πόλη που ανταμείβει εκείνους που τολμούν να κάνουν τις δικές τους επιλογές, προσδίδοντας μια προσωπική «πινελιά» στον καθημερινό καμβά του outfit τους. Αυτό είναι και το μοναδικό twist που δίνει στη μόδα το στοιχείο εκείνο, που τη διαχωρίζει από το στυλ. Η μόδα είναι η αντανάκλαση της στιγμής που ζούμε. Την ακολουθείς, τη δημιουργείς, αλλά πάνω απ’ όλα τη ζεις. Είναι απρόβλεπτη, συναρπαστική, απελευθερωτική, όπως προδίδεται και από το παρελθόν της. Όλοι όσοι εκτιμούν αυτό το παρελθόν και τις τάσεις της μόδας, εξακολουθούν με πείσμα να το αναβιώνουν στο παρόν με το δικό τους, ξεχωριστό άγγιγμα, ακριβώς επειδή αναγνωρίζουν την αξία του. Πρόκειται για μια ιστορία που γράφεται και συνεχίζεται, έχοντας πάντα το στυλ για οδηγό της.

Η ιταλική νοοτροπία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με το «δυνατό» κόκκινο χρώμα. Πάθος, έμπνευση και έντονη γεύση είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που μας έρχονται στο μυαλό, στη θέαση της ερυθρής απόχρωσης. Το κόκκινο χρώμα δεν θα μπορούσε όμως να λείπει και από το μοναδικό Campari, που έχει τις ρίζες του στην Ιταλία. Κοσμοπολίτικη αύρα και ένας γευστικός συνδυασμός μπαχαρικών και φρούτων, συνθέτουν το πιο συναρπαστικό απεριτίβο από το 1860.

Με την «έντονη» προσωπικότητά του, το Campari καινοτομεί και δημιουργεί κάτι καινούργιο, κάτι που σίγουρα θα χαρακτηριστεί διαχρονικό και αναλλοίωτο.  Ένα κόκκινο βιβλίο γεμάτο μόδα που ασπάζεται τη φιλοσοφία του αγαπημένου Campari, έρχεται για να γίνει ένα εγχειρίδιο μόδας, πολυτέλειας και δημιουργίας. Ένα online βιβλίο που σέβεται το παρελθόν της μόδας και το προσαρμόζει στα σημερινά δεδομένα. Ένα βιβλίο που έχει να διδάξει πολλά σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται πως η μόδα είναι μόνο τα προσωρινά trends της και πως η παρθενογένεση αποτελεί πια παρελθόν για τη δημιουργία.

Άλλωστε η ποιότητα είναι εκείνη που ξεχωρίζει το στυλ από τη μόδα, όπως σωστά δήλωσε ο Giorgio Armani. Ένα ταξίδι που ξεκινά από το Μιλάνο και εξερευνά τον κόσμο της μόδας με συνοδοιπόρο πάντοτε το Campari, θα βρει κανείς στο CAMPARI RED BOOK OF STYLE. Βαρυσήμαντα αποφθέγματα από σημαντικές προσωπικότητες της μόδας σχετικά με το ανδρικό ντύσιμο, ο σωστός ορισμός του vintage, που τόσο πολύ χαρακτηρίζει τα σημερινά fashion shows, αξεσουάρ και denim, είναι λίγες μόνο από τις θεματολογίες που έχουν συμπεριληφθεί. Επιπλέον, ένας από τους σημαντικότερους – Έλληνες fashion designer, ο Δημήτρης Πέτρου, απολαμβάνοντας ένα κατακόκκινο Campari με tonic, φιλοξενείται στις σελίδες του πολυαναμενόμενου RED BOOK OF STYLE και αποσαφηνίζει τη σημασία του στυλ, μιλώντας όπως μόνο αυτός ξέρει, για μόδα.

Ανακάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη μόδα, το ανδρικό στυλ, το vintage στοιχείο κ.ά. και δες τον Δημήτρη Πέτρου να μιλά για το στυλ και τη σημασία του. Όλα αυτά στο κατακόκκινο κεφάλαιο του CAMPARI RED BOOK OF STYLE. Τόλμησε να συμπεριλάβεις την ποιότητα όχι μόνο στο στυλ αλλά και στις εξόδους σου, με τον πιο αυθεντικό συνδυασμό τελειότητας: το Campari με Tonic. Και αφού γίνεται αναφορά στο Μιλάνο, δεν θα μπορούσε να λείπει η ιταλική «νότα» από τις βραδιές σου. Συνδύασε το Campari drink σου με ένα ιταλικό appetizer, όπως ελιές ή μια focaccia με πέστο, για μια απόλυτα μοδάτη ιταλική εμπειρία.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE