Βιομηχανική αισθητική σε σύχρονο αναδιαμορφωμένο μεταλλουργείο

Φτιαγμένο από μια παλέτα από σκυρόδεμα, χάλυβα και κέδρο, το Manzeum House εμπνεύστηκε από το προηγούμενο κτίριο, που βρισκόταν στη θέση του. Εκεί που βρίσκεται πλέον το σπίτι, υπήρχε ένας χώρος τον οποίο ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε για να χτίσει μεταλλικές κατασκευές. Έτσι λοιπόν, επηρεάστηκε η τωρινή εξωτερική πρόσοψη από χάλυβα – δημιουργημένη από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Διαβρωμένες λαμαρίνες δημιούργησαν ένα φράγμα τριγύρω από το 22 στρεμμάτων οικόπεδο. Εσωτερικά, η βιομηχανική αισθητική συνεχίζεται με γυαλισμένα δάπεδα από μπετόν, τοίχους κέδρου και μια σκάλα χάλυβα. Διατηρώντας παράλληλα ένα χώρο εργασίας για τον ιδιοκτήτη, η νέα δομή δημιουργεί επίσης ένα χώρο για τους επισκέπτες και τη διασκέδαση μακριά από την κύρια κατοικία.

μεταλλουργείο

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE
DIDEE MAGAZINE
MyMail WordPress Plugin free