Η πλήρης μουσική εμπειρία σε ξενοδοχείο στο Παρίσι

Το Idol Hotel είναι ένα πολύχρωμο παριζιάνικο boutique ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα αποτίει φόρο τιμής στη γειτονιά που βρίσκεται. Χτισμένο στην Rue d’Edimbourg, μια γειτονιά που έχει συνδεθεί άμεσα με τη μουσική και τους λάτρεις αυτής, η διακόσμηση του ξενοδοχείου εμπνέεται δικαιωματικά από τη μουσική. Δεν αποτελεί άλλωστε έκπληξη το γεγονός ότι πίσω από τον τολμηρό και ξεχωριστό σχεδιασμό του ξενοδοχείου, κρύβεται η διάσημη σχεδιάστρια ξενοδοχείων Julie Gauthron.

Η Gauthron σχεδίασε το εσωτερικό γύρω από τη μουσική, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μουσικά ρεύματα της funk, soul και jungle μουσικής από τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80. Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια, 5 σουίτες, με το καθένα να επικεντρώνεται γύρω από μια διαφορετική παλέτα χρωμάτων, έχοντας διαφορετικό θέμα. Μια διαμονή στο ξενοδοχείο δεν θα ξεκουράσει απλώς τους επισκέπτες αλλά θα τους «βυθίσει» σε μία πλήρη μουσική εμπειρία.

μουσικήdestin-idol-hotel-paris-2 destin-idol-hotel-paris-3 destin-idol-hotel-paris-4 μουσικήdestin-idol-hotel-paris-6-chambre-lady-soul destin-idol-hotel-paris-7-chambre-lady-soul destin-idol-hotel-paris-8-chambre-light-my-fire destin-idol-hotel-paris-9-chambre-light-my-fire destin-idol-hotel-paris-10-chambre-light-my-fire destin-idol-hotel-paris-11-chambre-light-my-fire destin-idol-hotel-paris-12-chambre-light-my-fire destin-idol-hotel-paris-13-chambre-moon-blue destin-idol-hotel-paris-19-suite-feeling-good destin-idol-hotel-paris-20-suite-give-me-the-night destin-idol-hotel-paris-21-suite-give-me-the-night destin-idol-hotel-paris-22-suite-my-cherie-amour destin-idol-hotel-paris-23-suite-my-cherie-amour

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE