Η απόλυτη γεωμετρία στο άδειο μετρό της Βουδαπέστης

Μερικοί χώροι μόλις αδειάσουν, αποκτούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα, απ’ αυτή που έχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μετρό είναι ένας από αυτούς τους χώρους. Με τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του, τις συνεχόμενες σειρές από φώτα και τις ατελείωτες ράμπες, ένας σταθμός γίνεται ένα ενδιαφέρον γεωμετρικό θέαμα.

O έμπειρος Ούγγρος φωτογράφος Zsolt Hlinka, συχνά αποτυπώνει στις φωτογραφίες του γεωμετρικές σκηνές με ακρίβεια χιλιοστού και έμφαση στην επανάληψη των μορφών και τη συμμετρία. Σ’ αυτό του το έργο με τίτλο “Underground Symmetry” το μετρό της Βουδαπέστης εντυπωσιάζει με τις γραμμές του και το παράξενο αίσθημα κενού που παρέχει.

focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-1 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-3 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-4 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-5 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-6 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-7 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-8 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-9 Βουδαπέστης focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-11 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-12 focus-on-the-beauty-of-symmetry-in-the-underground-of-budapest-13

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE