Προσαρμόσιμη φορητή καμπίνα εναρμονίζεται με οποιοδήποτε τοπίο

Το στούντιο σχεδιασμού Salt & Water έχει δημιουργήσει ένα μικρό σπίτι, σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε οποιοδήποτε τοπίο. Το Tiny Eco-House είναι προκατασκευασμένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτεί πρόσθετες εργασίες κατασκευής. Με μόνο 20 τετραγωνικά μέτρα μέγεθος, μπορεί να χωρέσει ακόμη και στην αυλή κάποιου σπιτιού. Το κεντρικό τμήμα του εσωτερικού της κατασκευής περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι με καθιστικό, μια τραπεζαρία, μια κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο.

Ο εξωτερικός χώρος είναι ενσωματωμένος στο σπίτι και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Υπάρχει μια μεγάλη βεράντα που δίνει την αίσθηση της επέκτασης του εσωτερικού χώρου διαβίωσης. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το σπίτι μπορεί να κλείσει, ώστε να προστατεύεται από τους άλλους ανθρώπους, τα ζώα ή τις καιρικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, το σπίτι ανοίγει κι έτσι το γύρω τοπίο λειτουργεί ως επέκτασή του.

Το Tiny Eco-House είναι φτιαγμένο από φυσικά υλικά, κυρίως από ξύλο. Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει στους χρήστες την πολυπόθητη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, την απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και την πλήρη ασφάλεια, δεδομένου ότι μπορεί να κλείσει εντελώς, όταν συναρμολογηθεί.

salt-water-portable-tiny-house-1 salt-water-portable-tiny-house-2 salt-water-portable-tiny-house-10salt-water-portable-tiny-house-3 salt-water-portable-tiny-house-4 salt-water-portable-tiny-house-5 salt-water-portable-tiny-house-7 salt-water-portable-tiny-house-9

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE