Η «πορσελάνινη ομορφιά» ανθρώπων με αλφισμό

Για αρκετό χρονικό διάστημα, η φωτογράφος Yulia Taits, είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα έργο φωτογραφίζοντας άτομα με αλφισμό. «Η μοναδική ομορφιά τους με υπνωτίζει. Αυτή η ομορφιά είναι τόσο καθαρή και καταπληκτική για μένα, σαν να έχει ληφθεί από φαντασιώσεις και μύθους παραμυθιού», είπε χαρακτηριστικά η φωτογράφος μετά την ολοκλήρωση του project της “Porcelain Beauty“.

Ως καλλιτέχνης του Photoshop, έχει πάθος να δημιουργεί φανταστούς κόσμους μέσα από τη δουλειά και την τέχνη της. Η δουλειά αυτή έφερε ως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, έναν τέτοιο ονειρικό κόσμο χωρίς να χρειαστεί να παρέμβει η φωτογράφος με το Photoshop. Καθώς το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να αιχμαλωτήσει με το φακό της αυτή την καθαρή φυσική ομορφιά. Δίνοντας έμφαση στους τόνους του λευκού, χωρίς κανέναν επιπλέον χρωματισμό, θέλησε να αποδείξει ότι το λευκό δεν είναι μόνο ένα χρώμα, έχει πολλές αποχρώσεις και όμορφους τόνους.

«Κατά τη δημιουργία αυτού του έργου, ένιωθα ευλογημένη, που γνώρισα τόσο καταπληκτικούς ανθρώπους. Μεγάλο μου κίνητρο και έμπνευση στάθηκαν τα ίδια τα μοντέλα και οι γονείς τους. Το πάθος και η ενθάρρυνσή τους οδήγησε σε αυτό το καταπληκτικό έργο. Είμαι πολύ περήφανη για τα αποτελέσματα αυτής της εμπειρίας».

beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-1 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-2αλφισμό beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-4 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-6 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-7 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-8 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-9 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-10 beautiful-albino-people-porcelain-beauty-yulia-taits-11

H/T: BoredPanda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE