Ένα βιβλίο απεικονίζει 20 χρόνια καινοτόμου σχεδιασμού της Αpple

Η Apple παρουσίασε ένα βιβλίο αξίας 300 δολαρίων με τίτλο “Designed by Apple in California“.

Ίσως το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων για κάθε αληθινό θαυμαστή της Apple, το βιβλίο περιέχει 450 φωτογραφίες με παλιά αλλά και τρέχοντα προϊόντα της Αpple, από το iMac του 1998 μέχρι το Apple Pencil του 2015. Στο βιβλίο αποτυπώνεται επίσης η διαδικασία δημιουργίας των προϊόντων, μέσα από τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από την ομάδα σχεδιασμού της.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον Steve Jobs, ο οποίος πέθανε το 2011. «Η ιδέα να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο για την ανθρωπότητα ήταν το κίνητρο του Steve από την αρχή και παραμένει τόσο ιδανικό, όσο και ο στόχος μας» δήλωσε ο Jony Ive, επικεφαλής σχεδιασμού της Apple και συνέχισε: «Αυτή η καταγραφή όλων των προϊόντων, τα οποία έχει σχεδιάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ελπίζουμε να φέρει κάποια κατανόηση σχετικά με το πώς και γιατί υπάρχουν, ενώ μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο εργαλείο για τους σπουδαστές όλων των κλάδων σχεδιασμού».

Το βιβλίο είναι μια έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη: 199 δολάρια για το μικρό μέγεθος (10.20″ x 12.75″) και 299 δολάρια για το μεγάλο (13 “x 16,25”).

designed-by-apple-2 designed-by-apple-in-california-book-5designed-by-apple-3 designed-by-apple-4  designed-by-apple-in-california-book-8 designed-by-apple-in-california-book-13 designed-by-apple-in-california-book-14 designed-by-apple-in-california-book-15

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE