Σειρά συσκευασίας εξυψώνει την αισθητική της βιολογικής γεωργίας

Η Herb είναι μια σειρά από συσκευασίες, η οποία δημιουργήθηκε στα πλαίσια ενός φοιτητικού project για το Stuttgart Media University. Η δημιουργός του και φοιτήτρια, Carolin Dufner, δημιούργησε τη συγκεκριμένη συσκευασία για να χρησιμοποιηθεί από αγρότες που πωλούν φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα σε αγορές ή και τοπικά καταστήματα.

Δεν λειτουργεί ως brand, αλλά περισσότερο σαν ένα εμπορικό σήμα για τη βιολογική γεωργία και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η συγκεκριμένη σειρά συσκευασίας βοηθά τους πωλητές να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους με έναν πιο ελκυστικό τρόπο. Αποτελείται από τρία διαφορετικά πακέτα. Ένα «μανίκι» για φρέσκα βότανα, μία μικρή τριγωνική θήκη για αποξηραμένα βότανα και ένα εξάγωνο σχήμα, με διαχωριστικά στη συσκευασία το οποίο μπορεί να συμπεριλάβει διαφορετικά είδη αποξηραμένων βοτάνων.

Κάθε είδος από τη σειρά συσκευασίας έχει ένα μοναδικό γεωμετρικό σχήμα, ωστόσο όλα μαζί μοιάζουν σαν μια οικογένεια προϊόντων. Τα ασυνήθιστα σχήματα των πακέτων συμπληρώνονται από ένα καθαρό και ελκυστικό graphic design. Τα χρωματιστά μέρη υποδεικνύουν τα σημεία από τα οποία μπορεί να ανοιχτεί η κάθε συσκευασία.

1603_herb_011603_herb_03 1603_herb_04 1603_herb_05 1603_herb_06

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE