Κάμερα προσφέρει ευκολία στις selfie φωτογραφίες

Είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή των selfies. Είτε φίλοι, είτε άγνωστοι μεταξύ τους, πλέον όλοι οι άνθρωποι εντάσσουν καθημερινά στη ζωή τους τη selfie φωτογραφία. Γίνεται μέρος της κάθε στιγμής, αφού πολλές φορές αντικαθιστά ακόμη κι ένα ολόκληρο μήνυμα. Πάντα όμως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα: Ποιος θα τη βγάλει, πώς θα φαίνονται όλοι και πόσες πρέπει να βγάλει, για να φαίνονται όλοι καλά. Όλα αυτά τα προβλήματα έρχεται να λύσει η κάμερα Podo.

Πρόκειται για μια μικρή και βολική κάμερα που λύνει κυριολεκτικά τα χέρια σε όλους όσοι θέλουν να τραβήξουν ξένοιαστες selfie. Κι αυτό γιατί χάρη στην κολλώδη πίσω επιφάνειά της, μπορεί να κολλήσει σε σχεδόν κάθε επιφάνεια, ενώ στη συνέχεια μπορεί να πλυθεί με νερό και να επαναχρησιμοποιηθεί. Η κάμερα συνδέεται με μια εφαρμογή στο κινητό του χρήστη, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφία άμεσα ή να βάλει χρονοδιακόπτη. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι καλύτερες από τη μέση κάμερα ενός smartphone αυτή τη στιγμή. Η Podo έχει ακόμα δυνατότητες για βίντεο σε ποιότητα HD και timelapse. Ο φακός της είναι ευρυγώνιος, για να μπορεί να απαθανατίσει μεγαλύτερο πεδίο γύρω της. Το πιο καλό όμως δεν είναι αυτό. Είναι το ότι σε ένα μόνο κινητό μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 6 Podo κάμερες. Και εκεί οι δυνατότητες γίνονται άπειρες. Με αξεσουάρ μεταφοράς αλλά και αδιάβροχη θήκη, η Podo είναι κάτι παραπάνω από μια απλή κάμερα για selfie.

podo_camera2 podo_camera3 podo_camera4 podo_camera5 podo_camera6 podo_camera7 podo_camera8 podo_camera9 podo_camera10 podo_camera11 podo_camera12

H/T: Yanko Design

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE