Εστιατόριο με μια βιβλιοθήκη κρασιού σε σχήμα διαμαντιού

Όταν το στούντιο σχεδιασμού DAAA Haus κλήθηκε να μετατρέψει την παλιά θολωτή προβλήτα της Μάλτας, στο Valletta Waterfront Marina Club, έπρεπε να σχεδιάσει το εστιατόριο του χώρου. Μέρος του σχεδιασμού του εστιατορίου λοιπόν, περιέλαβε κι μια μοναδική βιβλιοθήκη. Πιο συγκεκριμένα, με μια έκταση από τον έναν τοίχο στον άλλο και από το δάπεδο μέχρι την οροφή, πρόκειται για μια βιβλιοθήκη με μπουκάλια κρασιού. Η βιβλιοθήκη αυτή είναι το κύριο σκηνικό του εστιατορίου με την παράλληλη χρήση του διαχωριστικού ανάμεσα στην κύρια τραπεζαρία και στους χώρους καθαρισμού και αποθήκευσης.

Τα υποτμήματα της βιβλιοθήκης είναι σχεδιασμένα σε σχήμα διαμαντιού παρέχοντας μια θέση για την αποθήκευση των μπουκαλιών κρασιού, με κάθε τύπο κρασιού να καταλαμβάνει το δικό του διαμάντι και τις ετικέτες τους να είναι ευδιάκριτες.

wine-wall_280916_031 wine-wall_280916_03 wine-wall_280916_05 wine-wall_280916_04 wine-wall_280916_02

Φωτογραφίες: Massimo S. Volonte
  1. Εστιατό&r...

    30 September

    […] Όταν το στούντιο σχεδιασμού DAAA Haus κλήθηκε να μετατρέψει την παλιά θολωτή προβλήτα της Μάλτας, στο Valletta Waterfront Marina Club, έπρεπε να σχεδιάσει το εστιατόριο του χώρου. Μέρος του σχεδιασμού του εστιατορίου λοιπόν, περιέλαβε κι μια μοναδική βιβλιοθήκη. Πιο συγκεκριμένα, με μια έκταση από τον έναν τοίχο στον άλλο και από το δάπεδο μέχρι την οροφή, πρόκειται για μια βιβλιοθήκη με μπουκάλια κρασιού. Η βιβλιοθήκη αυτή είναι το κύριο σκηνικό του εστιατορίου με την παράλληλη χρήση του διαχωριστικού ανάμεσα στην κύρια τραπεζαρία και στους χώρους καθαρισμού και αποθήκευσης.  […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE