Οικογενειακή βίλα στο Ισραήλ παίρνει το σχήμα του γράμματος “L”

Οι αρχιτέκτονες είναι καλλιτέχνες. Όταν τους δίνεται το περιθώριο και η ελευθερία να δημιουργήσουν, δημιουργούν κάτι μοναδικό. Το γραφείο αρχιτεκτόνων Paz Gersh Architects δημιούργησε μια πολυτελή βίλα για μια οικογένεια, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το σπίτι έχει το σχήμα του γράμματος “L” και προσφέρει την άνεση και την πολυτέλεια σε πολλά επίπεδα. Φαρδιά και αέρινα σκαλοπάτια, λευκό και ανοιχτό γκρι χρώμα, ξύλινες λεπτομέρειες και μίνιμαλ αισθητική, συνθέτουν το περιβάλλον του.

Κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος στο κάτω μέρος του σπιτιού αποτελεί η πισίνα. Ένας μικρός χώρος σαλονιού για χαλάρωση βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την κουζίνα, η οποία κυριαρχεί στο εσωτερικό της βίλας. Λίγα σκαλιά πιο πάνω βρίσκεται το κεντρικό σαλόνι. Μεγάλες γυάλινες επιφάνειες επιτρέπουν στο φως να τονίσει τα χρώματα και τις λεπτομέρειες του σπιτιού. Στον πάνω όροφο φιλοξενείται η μεγάλη κρεβατοκάμαρα που διαθέτει το δικό της κήπο. Γλάστρες από ατσάλι, λευκό χαλίκι και μεγάλες πέτρες συνθέτουν έναν ακόμα όμορφο μικρόκοσμο. Ξύλινες γρίλιες προσφέρουν σκιά στο χώρο, όταν χρειαστεί. Τέλος το μπάνιο, ακολουθώντας την υπόλοιπη αισθητική, κινείται σε χρωματισμούς του γκρι και του λευκού. Ένα σπίτι με αισθητική που πολλά ξενοδοχεία θα ζήλευαν.

contemporary-architecture_240916_02 contemporary-architecture_240916_03 contemporary-architecture_240916_04 contemporary-architecture_240916_05 contemporary-architecture_240916_06 contemporary-architecture_240916_07 contemporary-architecture_240916_08 contemporary-architecture_240916_09 contemporary-architecture_240916_10 contemporary-architecture_240916_11

H/T: Contemporist
Φωτογραφίες: Amit Geron
INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE
DIDEE MAGAZINE
MyMail WordPress Plugin free