Διαμονή σε δωμάτια – κουτιά στο ξενοδοχείο InBox στην Αγία Πετρούπολη

Υπάρχουν δύο τύποι των ταξιδιωτών: εκείνοι που προτιμούν την άνεσή και την πολυτέλεια κι εκείνοι που χρειάζονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Για τους τελευταίους, μέρη όπως το InBox Capsule Hotel στην Αγία Πετρούπολη αποτελεί τον τέλειο ενδιάμεσο σταθμό ανάμεσα στα ταξίδια τους.

Το ξενοδοχείο αυτό παρέχει διαμονή σε καταλύματα μεγέθους 24 pints και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένας ταξιδιώτης. Κάθε επισκέπτης έχει το δικό του προσωπικό κρεβάτι μέσα στα ειδικά διαμορφωμένα κουτιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιεί την κοινόχρηστη κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι. Παράλληλα διατίθενται standard δωμάτια, που μπορεί να είναι μεγαλύτερα, ωστόσο ενδεχομένως να είναι κοινωνικά περιορισμένα. Άλλωστε η ατμόσφαιρα στο InBox ενθαρρύνει την ανάμειξη αλλά και τις κοινωνικές επαφές με τους τοπικούς επισκέπτες και άλλους ταξιδιώτες!

Σε αντίθεση με άλλα ξενοδοχεία που ακολουθούν την αισθητική της κάψουλας, η οποία συχνά είναι σκληρή και στείρα, το στυλ του InBox έχει υιοθετήσει τη ζεστή πλευρά του βιομηχανικού σχεδιασμού. Οι σχεδιαστές του DA Architects προτίμησαν τα ξύλινα δωμάτια-κουτιά, προκειμένου να παρέχουν την απόλυτη ασφάλεια και ζεστασιά, με τον υπόλοιπο χώρο να είναι «ντυμένος» με μαύρα τούβλα, μπετόν και ξύλο. Ένα ιδιόμορφο ξενοδοχείο με έμφαση στη φιλοξενία και την κοινωνικότητα.

capsule_20 capsule_019 capsule_18 capsule_17 capsule_16 capsule_15 capsule_14 capsule_13 capsule_12 capsule_11 capsule_010 capsule_009 capsule_08 capsule_007 capsule_06 capsule_05 capsule_04 capsule_03 capsule_02

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE