Η νέα Samsung Serif TV δένει αρμονικά με την αισθητική του Fredrik Risvik

Γνωστός για τη σκανδιναβική αισθητική του, ο Fredrik Risvik έχει δημιουργήσει μια συνέχεια με τον τρόπο που παρουσιάζει το ντύσιμό του αλλά και τα αντικείμενα στον κόσμο γύρω του. Είτε πρόκειται για ένα πατίνι, για ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή για τα περιοδικά πάνω σε ένα τραπέζι, ο Fredrik ξέρει τον τρόπο για να τα κάνει όλα να φαίνονται αισθητικά ισχυρά μέσα από το φακό της καθαρής και φωτεινής φωτογραφίας. Για πολλούς σε όλο τον κόσμο, η αισθητική του αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής που αποτελεί πρότυπο προς μίμηση.

Όταν η λεπτομέρεια του σχεδιασμού του σπιτιού σας λοιπόν, είναι για σας ύψιστης σημασίας, όπως ακριβώς είναι και για τον Fredrik, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην προσθήκη νέων αντικειμένων στο χώρο σας. Η νέα τηλεόραση της Samsung, Serif TV, είναι μια FHD τηλεόραση που θα γίνει αβίαστα κομμάτι του χώρου σας. Γεμίζοντας το χάσμα μεταξύ της τεχνολογίας και των επίπλων, ο σχεδιασμός της τηλεόρασης διαθέτει ένα πλαίσιο που λειτουργεί ως ράφι, επιτρέποντάς της να «δένει» αρμονικά με το γύρω περιβάλλον της, με τρόπο τέτοιο που άλλες ηλεκτρονικές συσκευές δεν θα μπορούσαν.

Λάτρεις του σχεδιασμού, όπως ο Fredrik δίνουν μεγάλη σημασία στην επίδραση ενός αντικειμένου στο περιβάλλον τους. Η Serif TV τηλεόραση δεν είναι must μόνο όσον αφορά την εμφάνισή της αλλά και σχετικά με την ευελιξία της, που της επιτρέπει να κινείται εύκολα μέσα στο περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλεόραση Serif TV, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Πηγή: Hypebeast

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE