Φήμες θέλουν το iPhone να γίνεται σύντομα αδιάβροχο

Μέχρι να παρουσιαστεί ένα επόμενο iPhone το μόνο που γίνεται είναι να βγαίνουν φήμες και εικασίες. Όλες αυτές οι εικασίες έχουν φυσικά κάποια κίνηση ανταγωνιστικής εταιρείας ή στρατηγική κίνηση από την πλευρά της ίδιας της Apple. Η εικασία αυτή τη φορά αφορά ένα αδιάβροχο μοντέλο του iPhone. Αυτό μπορεί να είναι το iPhone 7 που αναμένεται σύντομα αλλά μπορεί και όχι.

Η στρατηγική κίνηση από την Apple είναι η κατοχύρωση πατέντας για την τεχνολογία στην εξισορρόπηση των χρωμάτων σε υποβρύχιες λήψεις. Αυτό από μόνο του δε σημαίνει τίποτα. Μπορεί απλά η εταιρεία να φτιάχνει εξοπλισμό για υποβρύχιες λήψεις για τα υπάρχοντα μοντέλα. Μπορεί όμως να ακολουθεί τη σύγχρονη τάση για προϊόντα που αντιστέκονται στο νερό και προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία.

Η κίνηση λοιπόν από ανταγωνιστική εταιρεία έχει ήδη γίνει. Τα μοντέλα Galaxy S7 και Note 7 από τη Samsung είναι ήδη αδιάβροχα πλήρως και προκαλούν τους χρήστες να δοκιμάσουν τα όριά τους. Αυτό που μένει να αποκαλυφθεί είναι το πότε η Apple θα κάνει την κίνησή της. Σύμφωνα με την Quartz η επόμενη γενιά από συσκευές της Apple θα είναι αδιάβροχη. Θα είναι η αμέσως επόμενη ή θα υπάρξει αναμονή;

iphone-7-waterproof-2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE