Το Pantone Café συνδυάζει το χρώμα με την τέχνη της μαγειρικής

Άκρως καλοκαιρινό και άκρως χρωματιστό, το Pantone Café λειτουργεί ξανά φέτος ως pop – up κατάστημα. Για όσους δεν το ξέρουν ήδη, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καφέ με θέμα του το καλοκαίρι αλλά και το χρώμα.

Η χρωματική παλέτα της Pantone καλείται να συνδυαστεί με την τέχνη της μαγειρικής. Το μενού διαθέτει τους ανάλογους χρωματικούς κωδικούς και περιλαμβάνει από αναψυκτικά μέχρι σάντουιτς και γλυκά. Στο Pantone Café καθετί έχει το χρώμα του. Από το νερό μέχρι και το γλυκό, με συγκεκριμένο χρώμα στο γλάσο που το επικαλύπτει.

Ένα τόσο ιδιαίτερο μαγαζί δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο μέρος. Τοποθετημένο σε μια από τις πιο πολυτελείς γωνιές της Ευρώπης, το Μονακό, το καφέ αυτό υπόσχεται ένα διαφορετικό καλοκαίρι.

Κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο φέτος είναι η συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία παραγωγής χυμών, Yumi. Και το μενού συμπληρώνεται από φρεσκοστυμμένους χυμούς με έντονες χρωματικές αποχρώσεις. Το Pantone Café θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.

pantone-cafe-color-coded-menu-01 pantone-cafe-color-coded-menu-12 pantone-cafe-color-coded-menu-13

Πηγή: Cool Hunting

  1. […] πηγή έμπνευσης. Πρόσφατα άνοιξε για δεύτερη χρονιά το Pantone Café ως pop-up κατάστημα στο Μονακό αλλά η δημιουργικότητα […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE