Η ανδρική συλλογή της Louis Vuitton με την υπογραφή του Kim Jones

Ένας από τους σχεδιαστές μόδας που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί «ανήσυχο πνεύμα» είναι ο Kim Jones. Αφού παρουσίασε την τελευταία του συλλογή για τη Louis Vuitton στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, συνεχίζει με μια ακόμα συνεργασία. Αυτή τη φορά η συνεργασία αφορά τον ίδιο και την Fragment design του Hiroshi Fujiwara. Η συλλογή που δημιουργήθηκε πρόκειται να παρουσιαστεί για λίγες μόνο μέρες στο pop-up κατάστημα της Louis Vuitton στο ανδρικό τμήμα του Icetan Men στο Τόκιο.

Από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου λοιπόν, θα παρουσιαστεί η νέα αυτή συλλογή που περιλαμβάνει από τσάντες μέχρι και υποδήματα. Το μαύρο κυριαρχεί ως χρώμα με τα διακριτικά του γαλλικού οίκου να εμφανίζονται σε διακριτικούς τόνους του μπλε-γκρι. Την ίδια αισθητική καλείται να ακολουθήσει και το σήμα με τους κεραυνούς της Fragment design. Το δέρμα στις απαραίτητες λεπτομέρειες δένει όμορφα το σύνολο. Από τσάντα ταχυδρόμου και θήκη για iPhone 6 μέχρι παπούτσια και μποτάκια, η συλλογή αυτή τα έχει όλα.

fragment-design-louis-vuitton-collection-2 fragment-design-louis-vuitton-collection-3 fragment-design-louis-vuitton-collection-4 fragment-design-louis-vuitton-collection-5 fragment-design-louis-vuitton-collection-6 fragment-design-louis-vuitton-collection-7 fragment-design-louis-vuitton-collection-8 fragment-design-louis-vuitton-collection-9 fragment-design-louis-vuitton-collection-10 fragment-design-louis-vuitton-collection-11 fragment-design-louis-vuitton-collection-12 fragment-design-louis-vuitton-collection-13 fragment-design-louis-vuitton-collection-14

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE