Το ξενοδοχείο The Ritz στο Παρίσι ανακτά τη γαλλική του φινέτσα

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τη στιγμή που το ξενοδοχείο The Ritz στο Παρίσι έκλεισε τις πόρτες του όχι οριστικά αλλά προκειμένου να ανακαινιστεί και να εκσυγχρονιστεί. Αν και δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία καθώς έπρεπε να συνδυαστεί τέλεια το κλασικό με το μοντέρνο και την κλασική φινέτσα φαίνεται ότι τα κατάφεραν άψογα. Οι ζημιές από τη φωτιά που ξέσπασε τον περασμένο Ιανουάριο επισκευάστηκαν και έτσι η πολυτέλεια και η αίγλη επέστρεψαν σπίτι τους. Οι πόρτες του άνοιξαν πρόσφατα και η ιδιοκτησία του Αιγύπτιου Mojammed Al-Fayed είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τον κόσμο που ξέρει να εκτιμά το καλαίσθητο.

Εκτός από τις πρώτες φωτογραφίες δημιουργήθηκε και ένα ιδιαίτερο βίντεο από το creative agency Peter Franklin με τη σκηνοθεσία της Zoe Cassavetes. Η γαλλική φινέτσα πιο σύγχρονη απο ποτέ.

theritzreopeninginparis-1 theritzreopeninginparis-2 theritzreopeninginparis-3 theritzreopeninginparis-4 theritzreopeninginparis-5 theritzreopeninginparis-6 theritzreopeninginparis-7 theritzreopeninginparis-8 theritzreopeninginparis-9 theritzreopeninginparis-10 theritzreopeninginparis-11

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE