Quantcast

Όλες εκείνες οι στιγμές που η Heineken ήταν δίπλα μας

Γράφει η Μάτα Λίτου

Πόσες φορές μετά τη δουλειά δε λαχτάρησες να ξορκίσεις την κούραση της ημέρας τσουγκρίζοντας στην πιο κοντινή μπιραρία με συναδέλφους; Πόσες φορές δε μοιράστηκες με το φίλο σου στο θερινό σινεμά της γειτονιάς ποπ κορν συνοδευόμενα από μία πράσινη; Πόσα ξενύχτια ξημέρωσαν γύρω από πράσινα μπουκάλια και ατέρμονες κουβέντες που δεν κατάφερες να συγκρατήσεις;

Η Heineken χωρίς καν να το καταλάβουμε έχει καταφέρει να «τρυπώσει» στη ζωή μας, μέσα στις πιο ξεχωριστές στιγμές, ακόμη και σε άλλες πιο καθημερινές. Τι είναι αυτό όμως που κάνει το κόκκινο αστέρι της να λάμπει τόσο πολύ;

Αυτό που ανεβάζει τη δημοτικότητά της είναι η επιλογή που σου αφήνει η ίδια της η σύσταση και σου επιτρέπει να την απολαμβάνεις με ευχαρίστηση 365 μέρες το χρόνο.

Picture1

Η αξεπέραστη ποιότητα που μας προσφέρει είναι το χαρακτηριστικό που την κάνει  να ξεχωρίζει, αλλά βέβαια όλο αυτό στηρίζεται σε κάτι βαθύτερο και πολύ πιο παλιό που δεν είναι άλλο από τη μαγική της συνταγή. Η Heineken ως επί το πλείστον παράγεται από αγνά, φυσικά συστατικά όπως το νερό, η βύνη κριθαριού, ο λυκίσκος και η μαγιά A-Yeast®, που είναι το μυστικό της επιτυχίας της από την οποία προκύπτει αυτή η ισορροπία του μείγματος και η ευχάριστα παιχνιδιάρικη γεύση της. Αυτή τη στιγμή αποτελεί πρώτη επιλογή σταθερά σε 192 χώρες παγκοσμίως και αυτό το κατάφερε στηρίζοντας το θρυλικό της όνομά στο βασικό της θεμέλιο που δεν είναι άλλο από την αυθεντική βασισμένη σε φυσικά συστατικά συνταγή της που μας χαρίζει μία ελαφριά αλλά συγχρόνως γευστική πρόταση. Η κλασικότητα της γεύσης της, ατόφια, από την πρώτη μέρα παραγωγής της δεν έχει αλλάξει ανά τα χρόνια και είναι αυτό που την κάνει καθοριστική επιλογή για όλους εμάς. Οι υπεύθυνοι της Heineken δεν υποκύπτουν σε κανένα συμβιβασμό, παραμένοντας μακριά από κάθε πρόσθετο που θα μπορούσε να αλλοιώσει τη γεύση της μπίρας. Άλλωστε προτεραιότητα για εκείνους είναι η ποιότητα και όχι η απόδοση.

Αν εξετάσουμε το θέμα ακόμη πιο εξονυχιστικά, δε γίνεται να μην επισημάνουμε πως για μία ακόμη φορά η Heineken επέλεξε να κάνει τη ζύμωση της μπίρας της σε οριζόντιες δεξαμενές όταν οι περισσότεροι ζυθοποιοί επιλέγουν κάθετες, πιο αποδοτικές. Η προτεραιότητα είναι ξεκάθαρη, πάνω από όλα η ποιότητα! Η Heineken με μεγάλη ιστορία στην πλάτη ξέρει πολύ καλά πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, γι’ αυτό άλλωστε και η ζυθοποίηση της κρατάει 28 μέρες.

tr

Αν ποτέ τύχει να βολτάρετε στο Άμστερνταμ δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε την ευκαιρία να βολτάρετε στο μουσείο που υπάρχει σχετικά με την αγαπημένη μας μπίρα, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από μία διαδραστική και εντυπωσιακή ξενάγηση την ακριβή διαδικασία που προηγείται πριν αυτή καταλήξει στα ποτήρια μας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σηκώσεις το χέρι για να παραγγείλεις, θα την έχεις ζητήσει χωρίς να το πολυσκεφτείς. Όχι γιατί τη συνήθισες και με τον καιρό την αγάπησες, ούτε γιατί είναι ο συνοδοιπόρος στις καλές και κακές σου στιγμές αλλά γιατί πλέον ξέρεις τους λόγους που την επιλέγεις και αυτοί δεν είναι άλλοι από τις προϋποθέσεις που αναφέραμε κάτω από τις οποίες παράγεται και αυτές είναι η ανταπόδοση, το πραγματικό «ευχαριστώ» του παραγωγού προς τον καταναλωτή και από τις οποίες προκύπτει μία σχέση εμπιστοσύνης χρόνων.

#MoreBehindTheStar

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR