Quantcast
μίνι γκολφ

Το μίνι γκολφ αποκτά έναν σύγχρονο, μαρμάρινο επανασχεδιασμό

Ποιος λέει ότι τα γήπεδα του μίνι γκολφ πρέπει να έχουν 19 τρύπες; Ο σχεδιαστής JinSik Kim δέχτηκε την παραπάνω πρόκληση δημιουργώντας το One Point, μια συλλογή από γλυπτά καθένα από τα οποία αποτελεί και μια ξεχωριστή τρύπα του γκολφ. Με βασικό υλικό του το μάρμαρο, τα μεταλλικά φύλλα αλλά και το δάπεδο τύπου Bolon, ανάγει τη συλλογή One Point σε κάτι ξεχωριστό.

Η One Point συλλογή εξερευνά την ουσία ενός γηπέδου γκολφ, εξετάζοντας τα στοιχεία του μεμονωμένα και επανερμηνεύοντάς τα με τη χρήση του σύγχρονου σχεδιασμού. Αποτελεί περισσότερο ένα λειτουργικό σχέδιο γηπέδου μίνι γκολφ, με πρόσθετα στοιχεία, ενώ περιλαμβάνει όλα τα γνωστά σχήματα του γκολφ, προσθέτοντας μια μοναδική, προκλητική συστροφή λόγω του ύψους των κομματιών που χρησιμοποιούνται μακριά από το έδαφος. Γραφικά σχήματα και βαριά υλικά δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, με τους παίκτες να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σαν να παίζουν στο νερό.

Hole-1-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade (1) Hole-2-detail-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade-01 Hole-2-detail-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade-02 Hole-3-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade Hole-4-detail-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade Hole-4-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade Hole-5-detail-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade Hole-5-of-One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade02 Hole-numbering-for-One-Point Limelight One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade-01 One-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade-03 μίνι γκολφOne-Opint-for-Wallpaper-Hnadmade-07

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR