Quantcast
σκανδιναβικός

Μοντέρνος σκανδιναβικός σχεδιασμός για κατοικία στη Λιθουανία

Γράφει η Ήρια Καρποδίνη

Ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Indre Sunklodiene, της εταιρείας Interjero Architektė, ανέλαβε το σχεδιασμό της κατοικίας Namas Pušyne στη Λιθουανία. Πρόκειται για έναν χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων, που προοριζόταν για μια τριμελή οικογένεια. Οι πελάτες ζήτησαν για το χώρο τους ένα μοντέρνο εσωτερικό με μια ζεστή, σκανδιναβική αίσθηση κι έτσι ακριβώς σχεδιάστηκε το σπίτι.

Οι αποχρώσεις που επιλέχθηκαν ήταν το ζεστό καφέ, το γκρι και το μαύρο, δημιουργώντας ένα ζεστό μέρος. Ο γκρι καναπές σε σχήμα “U” στο σαλόνι αποκτά αμέσως χρώμα με τα μουσταρδί tribal μαξιλάρια που τοποθετούνται πάνω του. Το καθιστικό έξω από το σαλόνι διαθέτει έναν τοίχο με ράφια από ξύλο σε φόντο ενός σκούρου τοίχου. Τέλος, το μουσταρδί συνεχίζει να δίνει έμφαση στην τραπεζαρία, με ένα κρεμαστό φωτιστικό και μια καρέκλα στο ίδιο χρώμα. 

Φωτογραφίες: Leonas Garbačauskas

Namas-pusyne-house-In-Arch-1 Namas-pusyne-house-In-Arch-3 Namas-pusyne-house-In-Arch-4 Namas-pusyne-house-In-Arch-5 Namas-pusyne-house-In-Arch-6 Namas-pusyne-house-In-Arch-7 Namas-pusyne-house-In-Arch-8 Namas-pusyne-house-In-Arch-9 Namas-pusyne-house-In-Arch-10 Namas-pusyne-house-In-Arch-11 Namas-pusyne-house-In-Arch-11a Namas-pusyne-house-In-Arch-12 Namas-pusyne-house-In-Arch-13 Namas-pusyne-house-In-Arch-14 Namas-pusyne-house-In-Arch-15 Namas-pusyne-house-In-Arch-16 Namas-pusyne-house-In-Arch-17 Namas-pusyne-house-In-Arch-18 Namas-pusyne-house-In-Arch-19 Namas-pusyne-house-In-Arch-20

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR