Quantcast
trailer

Mr. Robot Season 2.0: Νέο trailer με τον Ομπάμα

Γράφει η Κατερίνα Εξερτζόγλου

Δύο μήνες πριν την πρεμιέρα της καινούργιας σεζόν της σειράς-φαινόμενο από το περσινό καλοκαίρι, το δεύτερο trailer μας ενθουσιάζει και περιμένουμε με ανυπομονησία το μέλλον της.

Όταν η fsociety κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα βιβλικών διαστάσεων στην E-corp, o χάκερ που κρύβω μέσα μου (δεν θέλω σχόλια) πανηγύρισε. Το θέμα είναι που μας βρίσκει η επόμενη μέρα; Τι σημαίνει να καταρρέει ένας κολοσσός και πώς θα αντεπιτεθεί το σύστημα; Σύμβολο αυτού ο Ομπάμα, που προειδοποιεί για ένα γερό χτύπημα της οικονομίας της Αμερικής, τις συνέπειες του οποίου δεν έχει ακόμα βιώσει σε όλο τους το μέγεθος η κοινωνία. Και ο Έλιοτ; Πού βρίσκεται τώρα; Το trailer τον δείχνει κλεισμένο σε ένα δωμάτιο με τον πατέρα του να ψιθυρίζει στο αυτί του με μια αίσθηση παράνοιας που φαίνεται να επανέρχεται ξανά και ξανά σε έναν φαύλο κύκλο, ενώ βλέπουμε όλους τους πρωταγωνιστές του πρώτου κύκλου να επιστρέφουν και να προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στο νέο κόσμο που αναδύεται. H Άτζελα συνεχίζει την πορεία στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού της ως στέλεχος της εταιρείας που σιχαινόταν και η Ντάρλιν θα συνεχίσει να είναι το μόνο σταθερό σημείο στο ταραγμένο μυαλό του Έλιοτ ή όχι;

Το «Mr. Robot Season 2.0» κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA στις 13 Ιουλίου και προσοχή, γιατί η επανάσταση δεν έχει τελειώσει!

More Stories
DIOR MENS SUMMER 2024 FITTINGS EDITO STILL LIFE BY JACKIE NICKERSON 24 scaled (1)
The Dior Charm Bag: Το νέο έμβλημα της σύγχρονης πολυτέλειας
DIDÉE.GR