Quantcast

H G-Star RAW γιόρτασε την 20ή επέτειο του εμβληματικού Elwood 5620

Γράφει η Φένια Ζάννη

Το αγαπημένο brand της G-Star RAW γιορτάζει φέτος την 20ή επέτειο του εμβληματικού G-Star Elwood 5620. Πρόκειται για το πρώτο 3D denim, το οποίο κυκλοφόρησε το 1996 ως αποτέλεσμα έμπνευσης του Head Designer της G-Star, Pierre Morisset από ένα περαστικό μοτοσικλετιστή στη Νότια Γαλλία.

Ο εορτασμός για το G-Star Elwood 5620 σίγουρα δεν μπορούσε να είναι μικρός. Το συγκεκριμένο denim κομμάτι αντιπροσωπεύει τον πυρήνα του DNA της μάρκας, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα σύμβολο καινοτομίας. Είναι, άλλωστε, το πρώτο σχέδιο που χρησιμοποίησε τη μέθοδο κατασκευής 3D Denim, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερο για το brand της G-Star RAW.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Για την Αθήνα, η G-Star RAW ανέθεσε σε διάφορους fashion editors από διεθνείς τίτλους περιοδικών και digital media στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν σύνολα από τη G-Star, έχοντας πάντοτε βάση των outfits τους το 3D denim Elwood. Οι στυλιστικές ιδέες των editors έντυσαν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι που στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν σε ένα αυτοσχέδιο pop up studio. Όλα αυτά συνέβησαν στο 2ο όροφο του The Mall σε ένα φανταστικό event στο κατάστημα της G-Star. Μάλιστα δεν έλειψαν κι εκείνοι που πρωτοτύπησαν με μείξεις που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το ύφος της G-Star και του Elwood, συνδυάζοντάς το με το προσωπικό τους στυλ.

Τη γιορτή για την 20ή επέτειο του G-Star Elwood έκλεισε η φίλη και συνεργάτης του, Xenia Ghali, αφού φωτογραφήθηκε τελευταία με τη δική της Elwood εκδοχή. Η φρέσκια αλλά επιτυχημένη Dj και μουσική παραγωγός, στη συνέχεια πήρε θέση πίσω από τα decks και διασκέδασε υπό τους ρυθμούς της όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν τον εορτασμό για τα 20 χρόνια του 3D denim Elwood. Πίσω από το φακό για να απαθανατίσει τα Elwood looks της βραδιάς, ήταν ο Αποστόλης Κουκουσάς.

 

_P5A6747Fashion Director ﮆ©Ϊ†αΛ‰ è‰ΔΠγΘßû (1) Fashion Editor κΔ€Λ‰ è‰ß‰©Ϊ‰γ®Π§ (1)
_P5A6494_P5A6968 _P5A6395 _P5A7284 _P5A7204 Fashion Director ΄‰®†ΔβΛ‰ ≮‰ö†αΛΛû _P5A6609

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR