Quantcast

400 λέξεις του Βασίλη Ψαριανού

Φωτογράφιση: Ιωσήφ Αλεξιάδης

Έχει δουλέψει 15 μέρες οικοδομή. Αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στις τηλεπικοινωνίες και ως dj στο Drunk Sinatra. Ακολουθούν οι δικές του 400 λέξεις…

DJ3A8850

Γεννήθηκα στην Έδεσσα και μικρός την έγραφα Έδδεσα, δεν ξέρω γιατί. Δεν έζησα εκεί αλλά πήγαινα για αρνί το Πάσχα, το οποίο δεν έτρωγα. Έχω άσπρα μαλλιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου – κι έχω καλή μνήμη. Η ανιψιά μου με φώναζε παππού. Έχω να πιω γάλα απ’ το νηπιαγωγείο και πιστεύω αυτό φταίει που δεν πήρα ύψος. Δεν με λες και κοντό αλλά κανονικό. Δηλαδή φτάνω τα βαζάκια στα πάνω ράφια.

Ξεκίνησα το τσιγάρο στα 15 λόγω μαγκιάς αλλά ήμουν κάπως φλώρος. Τώρα κάνω και ηλεκτρονικό τσιγάρο, για να ενισχύω οικονομικά και τους δυο κλάδους. Παράλληλα με το τσιγάρο ξεκίνησα νωρίς και το clubbing. Δεν είμαι του ύπνου, οπότε έπρεπε να βρω κάτι μη δημιουργικό να κάνω μέχρι τις 5 το πρωί. Πρόσφατα το έκοψα και πηγαίνω σε εναλλακτικά μπαράκια με urban αισθητική εξαιρετικά κοκτέιλ και ατμόσφαιρα που ταξιδεύει το μυαλό και τις αισθήσεις.

Δεν ακούω ελληνική μουσική. Άντε καμιά Ναθαναήλ απ’ το Επιχείρηση Απόλλων. Έχω αρχίσει και φοβάμαι τα αεροπλάνα. Μπαίνω αλλά μέχρι να προσγειωθεί τρώω τα νύχια μου, ασπρίζουν όσα μαλλιά έχουν μείνει μαύρα και γενικά δεν περνάω καλά. Έχω πάει για κάποιους μήνες σε σχολή χορού. Φοξ τροτ, τσα τσα, τάνγκο κτλ. Δεν χόρεψα ποτέ μπροστά σε κόσμο τους συγκεκριμένους χορούς, επειδή ήθελα να κρατήσω τους φίλους που είχα και να μη μείνω μόνος στον κόσμο.

Μ’ αρέσουν τα φυτά στο μπαλκόνι αλλά δεν μ’ αρέσει να τα φροντίζω. Μ’ αρέσει όμως να τα βλέπω, είναι πολύ όμορφα μέχρι να μαραθούν. Όπως και τα σκυλιά. Αγαπάω πολύ τα σκυλιά των άλλων, είναι τόσο γλυκά, αφού δεν χρειάζεται να τα φροντίζω εγώ.

Δεν βλέπω τηλεόραση και όταν αποφασίσω να δω, ψάχνω κάνα πεντάλεπτο να βρω πως λειτουργεί ο αποκωδικοποιητής. Ευχαριστώ την τεχνολογία και τον κύριο που ανακάλυψε την ψηφιακή φωτογραφία και μπορούμε και βγάζουμε 300 φωτογραφίες για να διαλέξουμε μία που μας αρέσει. Θα έβαζα μια προτομή του στην πλατεία Μαβίλη.

Όταν μεγαλώσω δεν θα βάψω τα μαλλιά μου.

DJ3A8847

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR