Quantcast
The Woods

The Woods: To teaser trailer της ταινίας κυκλοφόρησε

The Woods. Είναι ήδη μια αρκετά δυνατή χρονιά, όσον αφορά τις ταινίες τρόμου κι αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε κυρίως μέσα από την κυκλοφορία της ταινίας “The Witch”, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ενώ λοιπόν πολλοί ίσως και να θεώρησαν ότι το ανατριχιαστικό παραμύθι του Robert Eggers ήταν αρκετό για το 2016, φαίνεται τελικά ότι η πρόσφατη κυκλοφορία του trailer της ταινίας “The Woods”, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Μπορεί κατά κύριο λόγο το trailer από μόνο του να μην δείχνει και πάρα πολλά, ωστόσο όλο αυτό το κλίμα που δημιουργεί η μουσική, σε συνδυασμό με τους χαρακτηρισμούς που γράφονται («Ένα νέο ξεκίνημα για τις ιστορίες τρόμου», «Ένας εφιάλτης..», κ.ά.), προκαλεί μια ιδιαίτερη ανατριχίλα στους θεατές. Στην ουσία βέβαια, οι τίτλοι αυτοί μπήκαν από την παραγωγή Lionsgate, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι, αφού η ταινία τρόμαξε τους κριτικούς και τους δημοσιογράφους, που είχαν την τύχη να την έχουν ήδη δει, μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο και με το κοινό. Για να δούμε ωστόσο, θα ισχύσει η εικασία τους;

Για το “The Woods”, δεν έχουν ανακοινωθεί πάρα πολλές λεπτομέρειες μέχρι στιγμής. Το μοναδικό στοιχείο που στην πραγματικότητα γνωρίζουμε με σιγουριά, είναι ότι η ταινία παρακολουθεί μια ομάδα φοιτητών κολεγίου, οι οποίοι αποφασίζουν να κάνουν ένα ωραίο, ευχάριστο ταξίδι-κάμπινγκ μέσα σε ένα δάσος και τελικά ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Έτσι για αυτούς, τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν έναν πολύ δυσοίωνο δρόμο, έναν δρόμο που οδηγεί στο θάνατο.

Το trailer προσφέρει και μερικές πιο συγκεκριμένες εικόνες από διάφορα μέλη της ομάδας να είναι κολλημένα σε μία σκοτεινή σπηλαιώδη τρύπα, καλυμμένα από χώμα και λάσπη, καθώς επίσης μπορούμε να διακρίνουμε κάποιον να τρέχει προκειμένου να σωθεί και έναν άλλον να προσπαθεί να βγάλει κάτι αηδιαστικό μέσα από το πόδι του. Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε ή να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του κακού που κυκλοφορεί, σε κάθε περίπτωση όμως μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι διαβολικό κρύβεται στις σκιές, κάτι που τρομοκρατεί την παρέα των παιδιών.

Ενώ το Woods θα μπορούσε να είναι μία ακόμα κλασική υπόθεση τρόμου, όπως όλες αυτές που έχουμε δει κατά καιρούς να βγαίνουν στους κινηματογράφους, το γεγονός ότι η ταινία αυτή προέρχεται από τον Adam Wingard, αλλάζει τα δεδομένα. Ο διαπρεπής σκηνοθέτης των ταινιών τρόμου Pop Skull, A Horrible Way To Die και του You’re Next, ο οποίος μάλιστα έχει αποδείξει στο παρελθόν το πόσο έμπειρος είναι στο να κάνει το κοινό να τρομάζει με τις ταινίες του, είναι μάλλον η αιτία να ενθουσιαζόμαστε ακόμα περισσότερο με την ταινία, καθώς επίσης ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο οι προσδοκίες μας, ως προς το τι θα δούμε.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR