Quantcast
Νεοϋορκέζικο

Νεοϋορκέζικο διαμέρισμα με έμπνευση από Tom Ford και Halston

Η αρχιτεκτονική φίρμα Messana O’Rorke μετέτρεψε αυτό το νεοϋορκέζικο διαμέρισμα, που χρονολογείται από το 1960, σε μια κομψή κατοικία με βασικό στόχο την ψυχαγωγία. Έχοντας ως έμπνευση τον Tom Ford και τον Halston, όπως άλλωστε θέλησε και ο πελάτης, η αρχιτεκτονική φίρμα δημιούργησε κάτι τελείως διαφορετικό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Chelsea, ενώ έχει σχεδιαστεί με μια δραματική παλέτα από πλούσιο μαύρο και γκρι που δημιουργούν ένα συνεκτικό εσωτερικό για κάθε δωμάτιο.

Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από ξύλο βελανιδιάς που βάφτηκε σκούρο και και απέκτησε ένα μοτίβο Chevron. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε τρεις αποχρώσεις του γκρι και τα ντουλάπια αποτελούνται από λάκα σε μαύρο χρώμα, το οποίο αντανακλά το φως και τη θέα στην πόλη.

Οι αυθεντικοί τοίχοι του χώρου αφαιρέθηκαν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων που “ρέει” ανάμεσα σε κάθε χώρο. Στην κουζίνα, έχει χρησιμοποιηθεί μαύρη πέτρα από την Κένυα με έντονες φυσικές “φλέβες” να ρέουν μέσα της ταιριάζοντας άψογα με τα μαύρα ντουλάπια από λάκα.

Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-2 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-3 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-4 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-5 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-6 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-7 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-8 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-9 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-10 Dorsinville-Residence-Messana-ORorke-11

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR