Κατοικία του 1960 ανακαινίζεται στην πιο σύγχρονη εκδοχή της

Αυτή η κατοικία είναι φτιαγμένη το 1960 και βρίσκεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως και η πίσω πρόσοψη του σπιτιού απέκτησε μια μεγάλη επέκταση με πισίνα και χώρο ψυχαγωγίας. Την ανακαίνιση επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η αρχιτεκτονική εταιρεία της Bower Architecture.

Άφθονος χώρος για υπαίθριες δραστηριότητες υπάρχει στην αυλή του σπιτιού, αφού διατίθεται σκεπαστός lounge χώρος. Ο πάγκος της κουζίνας καταλήγει σε ένα σημείο, όπου εμπεριέχεται το τζάκι με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης και λεπτομέρειες από ξύλο, που συναντώνται σε ολόκληρη την κατοικία. Ο κύριος χώρος του σαλονιού οδηγεί επίσης στην αυλή και την πισίνα του σπιτιού, μεγιστοποιώντας της εμπειρία ποιοτικής διαβίωσης.

κατοικίαstepping-house_080516_17 stepping-house_080516_16 stepping-house_080516_15 stepping-house_080516_13 stepping-house_080516_12 stepping-house_080516_11 stepping-house_080516_10 stepping-house_080516_09 stepping-house_080516_08 stepping-house_080516_07 stepping-house_080516_06 stepping-house_080516_04 stepping-house_080516_02

Φωτογραφίες: Shannon McGrath

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE