Quantcast
Περιστέρι

«Το ζούμε στα στενά» στο Περιστέρι

Φωτογράφιση: Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

Το Περιστέρι μπορεί να χαρακτηριστεί και ο αγαπημένος προορισμός των δυτικών προαστίων της Αθήνας. Η περιοχή που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια άνθιση και προκαλεί όλο και περισσότερους Αθηναίους να ανακαλύψουν τους δρόμους και τις γειτονιές της. Η πολυπληθέστερη περιοχής του δυτικού τομέα των Αθηνών προκαλεί το κοινό να μυηθεί στις γεύσεις και στις διαφορετικές εμπειρίες της καθημερινότητας, του ίσως θιγμένου άλλοτε Περιστερίου. Νέα spots με άποψη και μενού που ξεχωρίζει και τις περισσότερες φορές είναι ζηλευτό από πολλά στέκια του κέντρου της Αθήνας, δίνουν μια «διακριτική ένταση» στην ήπιων τόνων περιοχή που ξεκινά να κατακτά όλο περισσότερο το αθηναϊκό κοινό.

Όταν το διαφορετικό έχει άποψη σε πείθει. Σε πείθει και μπορείς να αγαπήσεις τις νέες τάσεις που τότε μόνο έχουν λόγο ύπαρξης. Το Περιστέρι μας πείθει και μας πείθει τίμια. Αυτό είναι ουσιαστικά που ζητάμε πια από τις νέες κινήσεις και πρωτοβουλίες των ανθρώπων που δημιουργούν σε αυτόν τον τομέα του περιβόητου urban life. Προτάσεις γεύσης και διασκέδασης που δεν έχουν ανάγκη να υπερασπιστούν φιλοσοφία που δεν τους ταιριάζει αλλά να μπορούν να δώσουν το δικό τους πραγματικό και αυθεντικό στίγμα στην πόλη. Έχουμε ανάγκη από αυθεντικότητα κι ας είναι cult, ξεπερασμένη και ίσως εκτός μόδας ή πολύ μοντέρνα κτλ.

Το Περιστέρι σημειώνει στο χάρτη της Αθήνας αρκετά αγαπημένα – σε όλους μας πλέον – spots για φαγητό και ποτό και μας κάνει να το εκτιμούμε όλο και περισσότερο.


Βase Grill, Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

DSC06128


Τραβόλτα, Αρκαδίας & Αγ. Παύλου 33, Περιστέρι 

DSC06041


Arch, Εθνικής Αντ. 91, Περιστέρι

DSC05999


Burger Bull House, ΑΙμιλίου Βεάκη 11, Περιστέρι

DSC05715 (1) DSC05712 (1)


Mind The Cup, Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι

DSC05730 DSC05724


Kika cafe aperitivo, Αιμιλίου Βεάκη 35 , Περιστέρι

DSC05757


Sempre, Αιμιλίου Βεάκη 51, Περιστέρι

DSC05781


Sweeney todd, Περικλέους 2 & Αφροδίτης, Περιστέρι

DSC05960 DSC05994

 

 

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR