Quantcast
ινδία

Οι διαβάσεις στην Ινδία θα γίνουν 3D σχέδια

Εσείς θα επιβραδύνατε, αν οδηγούσατε προς μια διάβαση πεζών που δεν ήταν απλά ζωγραφισμένη στην άσφαλτο; Ο Υπουργός Μεταφορών της Ινδίας, Nitin Gadkari, ελπίζει πως εκατομμύρια άνθρωποι θα επιβράδυναν γι’ αυτό και αποφάσισε να εφαρμόσει μια τεχνική όχι και τόσο συνηθισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρότεινε τη χρήση των 3D σχεδίων ως μια εναλλακτική μορφή για να επιβραδύνουν οι οδηγοί. Κι όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες παρακάτω, αυτές οι ψευδαισθήσεις είναι σίγουρο πως θα τραβήξουν την προσοχή σας.

«Δοκιμάζουμε 3D σχέδια που χρησιμοποιούνται για να διακόπτουν την υψηλή ταχύτητα, προκειμένου έτσι να αποφευχθούν περιττές απαιτήσεις άλλων μεθόδων τέτοιου είδους», δήλωσε πρόσφατα ο Gadkari σε ένα tweet.

Η ιδέα ήρθε έπειτα από μια απόφαση, που λήφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, σχετικά με την αφαίρεση όλων των διακοπτών ταχύτητας από τις εθνικές οδούς σε ολόκληρη την Ινδία. Συνειδητοποιώντας ότι θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς υψηλής ταχύτητας, η κυβέρνηση άρχισε να ψάχνει για ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις. Με τη νέα αυτή μέθοδο, η κυβέρνηση ευελπιστεί πως τα 3D σχέδια θα συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

3d-street-art-prevent-speed-breakers-india-5 3d-street-art-prevent-speed-breakers-india-4 3d-street-art-prevent-speed-breakers-india-2 3d-street-art-prevent-speed-breakers-india-1

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR