Quantcast

Ο φούρνος που μοιάζει με μουσείο ακούει στο όνομα “Sonoma Bakery”

Η εταιρεία design Blainey North σχεδίασε τον χώρο του Sonoma Bakery στο Σίδνεϊ, έχοντας πάντα κατά νου τις «ρίζες» του άρτου. Η εταιρεία σχεδιασμού θέλησε να διακοσμήσει το νέο κατάστημα εκφράζοντας αυθεντικά το ήθος του πελάτη και δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες.

Ακολουθώντας μια «απογύμνωση» του κτιρίου και επιστρέφοντας στο αρχικό του μεγαλείο, το design οδηγήθηκε αυτόματα σε μια μονοχρωματική παλέτα που αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, προκειμένου να εκθειαστούν οι ραγισμένες υφές, τα σφυρήλατα μέταλλα και τα αξιοθαύμαστα τελειώματα.

Ένας φούρνος που θυμίζει μινιμαλιστικό κόσμημα και που κινείται σε αυστηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και σε ανατρεπτικές αντιθέσεις. Ένα μουσείο ψωμιού θα μπορούσε εύκολα να το χαρακτηρίσει κάποιος καθώς το εσωτερικό του φέρει τη μεγαλοπρέπεια που αξίζει σε ένα ποιοτικό προϊόν.

Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-03 Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-04 Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-05 Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-06 Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-07 Sonoma-Bakery-by-Blainey-North-Yellowtrace-08
More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR