The One Weeks Journal #24 Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

INTRO

Το The One Weeks Journal είναι ένα φωτογραφικό ημερολόγιο. Ένας διαφορετικός καλλιτέχνης, δημοσιογράφος, άνθρωπος των τεχνών κάθε εβδομάδα αναλαμβάνει να φωτογραφίσει μια στιγμή της ημέρας του και να πει κάτι γι αυτή.  Άλλοι θα λένε λίγα, άλλοι πολλά. Θα δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια τους, θα δούμε τις ανησυχίες τους, τις χαρές τους, θα ταξιδέψουμε μαζί τους στις διακοπές τους, στις δουλειές τους, στην καθημερινότητά τους και όλα αυτά από την δική τους οπτική γωνία και αισθητική. Ακολουθήστε μας…


 

Οι Δευτέρες έχουν καταντήσει οι αγαπημένες μου μέρες, είναι η μέρα που λαμβάνω το μέιλ με το υλικό των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το The One Weeks Journal. Με κάνει να νιώθω σαν παιδί κάθε φορά που κάποιος δέχεται με χαρά να πάρει μέρος, και όταν ανοίγω τα μέιλ και κλέβω λίγο από την ζωή τους, γιατί απλόχερα μου έδωσαν ένα κομμάτι της μικρό, της μιας εβδομάδας, νιώθω υπέροχα.

Από την άλλη δεν νιώθω καθόλου υπέροχα με τον πουρέ πατάτας σε σκόνη και είμαι σίγουρος ότι δεν περιέχει πραγματικά ένα κιλό αληθινής πατάτας αυτό το φακελάκι αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που θα κάνουμε άλλη φορά.

Η Αντιγόνη είναι ένα πρόσωπο που έβλεπα στην τηλεόραση άλλα πέρα απ’ αυτό είναι ένας άνθρωπος που υπήρχε πάντα κάπου σε κάθε συναυλία ή θεατρικό κι αν πήγαινα, για κάποιο λόγο μου έβγαζε μια απίστευτα θετική αύρα αυτό το πλάσμα με την ενέργεια της και το υπέροχο στυλ της και ήθελα  οπωσδήποτε να την καλέσω εδώ.

Η Αντιγόνη λοιπόν είναι δημοσιογράφος κι εκτός από την εκπομπή ΦΜ live αρθρογραφεί και στο site POPAGANDA.
Ακολουθήστε την…

#24

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Το καθυστέρησα όσο μπορούσα αλλά ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αλήτης. Μπήκα τελικά στο κλίμα των ημερών. Και έφαγα τον Άγιο Βασίλη.
deytera
ΤΡΙΤΗ:
Ο Brixton (Sir Brixton Manson για την ακρίβεια) προσπαθεί να καταλάβει γιατί είμαι ακόμα στο κρεβάτι. Και αναρωτιέται πότε επιτέλους θα φάει πρωινό.
triti
ΤΕΤΑΡΤΗ:
01: Είπα να στολίσω κάτι απλό που δεν θα γκρεμίσει ο γάτος παίζοντας μαζί του. Και ιδού η Χριστουγεννιάτικη κορνίζα με φωτεινά λαμπιόνια. Πατροπαράδοτο Πανταχαρβέικο έθιμο.
tetarti_01
02: Με μαγεύουν πολύ τα δέντρα τελευταία. Η Χριστιάννα το ξέρει (όλα τα ξέρει). Και μου χάρισε αυτό το γούρι. Και δάκρυσα λίγο.
tetarti_02
03: Κι εκεί που έτρεχε ελαφρώς το δάκρυ, θυμήθηκα ότι πέρυσι τα Χριστούγεννα ήμουν στο Λονδίνο, το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο. Και τελικά τα έμπηξα.
tetarti_03
ΠΕΜΠΤΗ:
Ένα καλυβόσπιτο στο κέντρο της Αθήνας. Δίπλα από την Πλατεία Κάνιγγος. Για λίγο βρέθηκα στη Neverland. Ο Peter Pan έλειπε. Η Tinker Bell είναι πάντα μαζί μου (έχω μία εμμονή με τις νεράιδες, ας μην το κάνουμε θέμα).
pempti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Εγώ αναρωτιέμαι αν θα βρέξει. Ο Brixton αν μπορεί να πετάξει και να πιάσει το περιστέρι που λικνίζεται στο σύρμα. Περνούν όμορφα οι ώρες σπίτι.
paraskevi
ΣΑΒΒΑΤΟ:
Τσάρκα στην Κυψελάρα. Το μνημείο του σκύλου στη Φωκίωνος, η Σπετσών – ο πιο πράσινος δρόμος της Αθήνας – και το σοκάκι της Αλήθειας. Γουστάρω πολύ να περπατάω στην Κυψέλη, συνεχώς ανακαλύπτω πράγματα που μου αρέσουν.
savvato_01 savvato_02 savvato_03
ΚΥΡΙΑΚΗ:
01: Όλα αυτά είναι σσσσσσοκολατάκια. Κι όλη αυτή είμαι εγώ στα πρόθυρα κατάρρευσης.
kiriaki_01
02: Καλά Χριστούγεννα! Και μην ξεχνάτε: η ζωή είναι δρόμος. Σας θέλω ψύχραιμους.
kiriaki_02

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE